ne 23.4.2023
JUN

Béčko deklasovalo Hranice

Juniorka Baníku v neděli na Bazalech po jednoznačném průběhu deklasovala Hranice 5:0. Vedoucímu tandemu Kroměříž - Hlučín se přiblížila na sedm bodů s tím, že má odložený zápas na vrchovině k dobru.

I s věkově nízkým průměrem neměla rezerva se svým soupeřem žádný problém. Od začátku diktovala tempo hry, a když ve 28. minutě Holaň hlavou usměrnil do branky Drozdův centr z trestného kopu, spadlo z baníkovců břímě nervozity.

Nápadité hře domácích nováček nedokázal čelit. V 33. minutě dostal Smékal míč do běhu mezi hranické běhy, nejprve uplatnil svou rychlost a setřásl strážce, a následně po zemi překonal Tomečku podruhé. Těsně před poločasem pak Baník i ve třech proti čtyřem znovu z brejku rozebral hostující obranu, a souhru dvojčat z podobného místa jako Smékal zakončil třetí trefou Marek Jaroň.

V závěrečné dvacetiminutovce domácí přizdobili výhru dalšími dvěma góly. Do odraženého balonu se nejprve uvnitř šestnáctky přesně opřel Halda a o tři minuty později z velkého vápna napřáhl Drozd a jeho střela popáté rozvlnila síť. Baník hladce pokořil Hranice 5:0.

Hodnocení Milana Chalupy

Fotogalerie

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: "Odehráli jsme solidní utkání, ve kterém jsme dobývali hluboký a dobře organizovaný blok soupeře. Pokud jsme byli dostatečně trpěliví v kombinaci, vytvářeli jsme si střelecké pozice. Rozhodl poměrně brzo vstřelený gól, soupeř hru více otevřel. Tím otevřel prostor i nám v přechodové fázi a koncovce. Ve druhé půli jsme mohli protočit všechny hráče do pole a přidali jsme další góly. Pozitivní je, že jsme do hry zapojili i čtyři hráče dorosteneckého věku, z toho dva v základu. Střídání Petra Jaroně a Daniela Smékala jsme o poločase udělali po předchozí domluvě s Pavlem Hapalem.”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Martin Hrubý90000

Informace o utkání

23.
neděle
dubna
Baník B VS Hranice
MSFL

Statistiky

Poločas: 3:0
Branky: 28. Holaň, 33. Smékal, 45. M. Jaroň, 73. Halda, 76. Drozd. Rozhodčí: Kolář – Řezníček, Dedek. ŽK: Holaň - Kundrát.
Diváci: 250

Sestavy

Baník B

Hrubý - Krupička (46. Měkota), Temel, Stoklásek - P. Jaroň (46. Látal), Drozd, Holaň (67. Elekana), Říha, M. Jaroň (67. Halda) - Provazník, Smékal (46. Chukwudi).

Hranice

Tomečka – Vavřík, Kundrát (80. Koňařík), Cagaš, Kuchař – Berčík (58. Koláček), Dittmer, Vymětalík, Marek - Rolinc (67. Pečeňa), Hapal (58. Mičola).
77
Gigli
Ndefe
28
Filip
Kubala
13
Samuel
Grygar
12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
20
Abdullahi
Tanko
21
Jiří
Klíma
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
17
Michal
Frydrych
30
Jiří
Letáček
26
Filip
Blažek
5
Jiří
Boula
24
Jan
Juroška