ne 18.9.2022
JUN

Béčko smetlo Vrchovinu

Béčko Baníku rozdrtilo v 7. kole MSFL na Bazalech Vrchovinu Nové Město na Moravě 6:1. Hattrickem zazářil Daniel Smékal.

Baník do zápasu vlétl s velkou chutí. Proto netrvalo dlouho a vedl. Jednu z rychlých kombinací protáhl Chukwudi do vápna na Smékala, jehož první ránu ještě Šmída vyrazil, ale na druhý pokus už byl krátký.

Za šest minut už to bylo 2:0. Smékal si za obranu naběhl na kolmou přihrávku Holaně, gólmanovi udělal kličku do strany a do prázdné branky skóroval.

Trvalá herní převaha vynesla domácím do půle ještě další dvě branky. Nejprve v 36. minutě doklepl Fulnek míč do prázdné branky ze dvou kroků a pak se průnikem a krásnou trefou o tyč blýskl i Holaň.

Hned v úvodu druhého poločasu z pokutového kopu za faul na Barkova zvýšil Smékal na 5:0 a dovršil svůj hattrick. A v 54. minutě prostřelil brankáře po další jednoduché kombinaci Barkov.

Pak už se brankostroj Baníku zastavil a soupeř se zmohl alespoň na čestný úspěch, který dal prudkou přízemní střelou z velkého vápna Vacek.

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: “Prvních šedesát minut z naší strany bylo výborných. Ve hře jsme naprosto dominovali, naše hra byla rychlá, přesná, zodpovědná, při ztrátě míče jsme byli důrazní v represinku a byla tam spousta oku lahodících akcí. Poté jsme prostřídali, dostali so hry tři dorostence a už to nebylo tak jednoznačné. S tím jsem nespokojen, a především s tím, že jsme vzadu neudrželi nulu.”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Radovan Murin90100

Informace o utkání

18.
neděle
září
Baník B VS NMN
MSFL

Statistiky

Poločas: 4:0
Branky: 8., 14. a 49. (pen.) Smékal, 36. P. Jaroň, 39. Holaň, 54. Barkov - 61. Vacek. Rozhodčí: Proske - Lukašík, Šafrán.
Diváci: 150

Sestavy

Baník B

Murin - Juroška, Temel (66. Měkota), Stoklásek, Fulnek - P. Jaroň (46. Sotorník), Holaň, M. Jaroň (60. Krupička), Drozd (46. Barkov), Chukwudi - Smékal (67. Gyang).

NMN

P. Šmída – Vacek, Bača, Hekerle, Sytař, Nečas, Šteffl (80. Jícha), Boušek (46. Svoboda), M. Šmída (71. Hlaváč), Duda, Novotný.
10
Matěj
Šín
95
Daniel
Holzer
35
Jakub
Markovič
24
Jan
Juroška
11
Eldar
Šehić
28
Filip
Kubala
20
Abdullahi
Tanko
12
Tomáš
Rigo
19
David
Lischka
32
Paixao da Silva
Ewerton
7
Karel
Pojezný
15
Patrick
Kpozo
21
Jiří
Klíma
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
5
Jiří
Boula
9
David
Buchta