pá 7.6.2024
Aktuální zprávy

Hlavním trenérem zůstává Pavel Hapal!

Trenérem Baníku Ostrava bude i nadále Pavel Hapal! Vedení klubu se po uplynulé úspěšné sezoně rozhodlo nabídnout čtyřiapadesátiletému kouči možnost pokračování spolupráce o další rok s možností opce. Pavel Hapal, který Baník po dlouhých čtrnácti letech vrátil do pohárové Evropy a pod jehož vedením skončil Baník na 4. místě Fortuna ligy, nabídku přijal.

Pod Pavlem Hapalem dosáhl Baník v uplynulé sezoně třetího nejlepšího umístění od mistrovské sezony 2003/04. „Už jsem avizoval, že jsme se proto rozhodli Pavlu Hapalovi prodloužení spolupráce nabídnout. Jsem rád, že jsme se dohodli a budeme v této spolupráci pokračovat,“ uvedl sportovní ředitel Luděk Mikloško, který vzhledem ke značné přestavbě kádru v létě roku 2023 označil konečné čtvrté místo v lize za výsledek nad očekávání.

„Práce v Baníku si obrovsky vážím a stejně tak toho, že mi klub možnost pokračovat v ní i nadále nabídl. Věřím, že v následující sezoně na výsledky z té uplynulé úspěšně navážeme,“ řekl Pavel Hapal.

Šéf sportovního úseku v posezonním rozhovoru také předeslal, že k určitým změnám v realizačním týmu přece jen dojde. „Definitivní podobu nového realizačního týmu oznámíme okamžitě, jakmile budeme mít vše definitivně smluvně uzavřeno,“ doplnil Luděk Mikloško.

14
Radim
Šudák
66
Matúš
Rusnák
2
Emannuel
Uchenna Aririerisim
19
David
Lischka
23
Issa
Fomba
17
Michal
Frydrych
6
Michal
Fukala
18
Roan
Nogha
95
Daniel
Holzer
21
Jiří
Klíma
33
Erik
Prekop
13
Samuel
Grygar
35
Jakub
Markovič
20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
5
Jiří
Boula
30
Dominik
Holec
12
Tomáš
Rigo
15
Patrick
Kpozo
41
Mikuláš
Kubný
10
Matěj
Šín
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
37
Matěj
Chaluš
7
Karel
Pojezný
32
Paixao da Silva
Ewerton