před 2 dny
Aktuální zprávy

Baník chystá rekordně pestrou Food zónu!

Rekordně pestrou Food zónu otevře Baník dvě hodiny před výkopem sobotního duelu s Viktorií Plzeň. Od 14 hodin, kdy se brány stadionu otevřou, si budou moci fanoušci užívat zvýšeného počtu stánků s různorodými pokrmy a nápoji, velmi pestrého sortimentu, improvizované hospody s pivem ve skle a taky doprovodného programu.

„Takový počet stánků jsme v naší předzápasové Food zóně ještě neměli,“ hlásí Matěj Šturala, marketingový a PR ředitel Baníku Ostrava. „Očekáváme, že na duel s Plzní přijde hodně fanoušků, chceme být na takový počet připraveni, a navíc chceme přilákat i další potenciální návštěvníky, kteří si u nás mohou užít skvělé sobotní odpoledne s dobrým jídlem a pitím a neméně dobrým fotbalem,“ pokračoval Matěj Šturala s tím, že Baník se tímto dobrým způsobem současně připojil i k tzv. Víkendu otců, marketingové akci LFA.

Pestrá Food zóna plná všech možných druhů pokrmů od masa přes uzeniny, pochutiny až k dezertům včetně podobně široké škály nápojů bude hlavní součástí celé fanzóny, která v sobotu nabídne také hry pro děti, prezentační stánek Akademie FCB a také prezentační stánek fanouškovského spolku Baník Baníku, do jehož řad se budete moci v sobotu na místě přihlásit.

9
David
Buchta
95
Daniel
Holzer
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
33
Erik
Prekop
30
Dominik
Holec
6
Michal
Fukala
7
Karel
Pojezný
14
Radim
Šudák
35
Jakub
Markovič
41
Mikuláš
Kubný
32
Paixao da Silva
Ewerton
2
Emannuel
Uchenna Aririerisim
23
Issa
Fomba
37
Matěj
Chaluš
18
Roan
Nogha
21
Jiří
Klíma
17
Michal
Frydrych
28
Filip
Kubala
24
Jan
Juroška
5
Jiří
Boula
10
Matěj
Šín
66
Matúš
Rusnák
12
Tomáš
Rigo
19
David
Lischka
15
Patrick
Kpozo