so 26.8.2023
JUN

Rezerva bere v Rosicích tři body

Záloha Baníku má tři body z horké rosické půdy. Díky dvěma gólům Ondřeje Chvěji v Rosicích vyhrála 3:1 a i po čtvrtém kole MSFL je bez porážky.

Baník, v jehož bráně nastoupil Jakub Markovič, na jižní Moravě začal dobře a navázal na předešlý zápas na Slovácku. A ve 14. minutě ho poslal do vedení Chvěja. Ale tím se v prvním poločase jeho útočné aktivity vyčerpaly a tempo diktovaly spíše jednoduše hrající Rosice.

Ve druhé půli ale hosté přidali a dvanáct minut po změně stran zvýšil na 2:0 Elekana. Pak na závěrečné drama zadělal domácí Koláčný snížením. Napínavou koncovku vyřešil třetím gólem Chvěja.

Ohlasy k utkání

Josef Dvorník: “Do zápasu jsme nevstoupili dobře a pustili jsme domácí do jedné nebezpečné situace. Pak vyrovnané utkání, my jsme byli nepřesní a jen díky větší efektivitě jsme šli Chvějou do vedení. Rosice byly v první půlce nepatrně lepší a nebezpečnější. V poločase jsme si řekli, že se takhle prezentovat nechceme. Ve druhé půli byla vidět větší pracovitost, snaha o větší kombinaci. Ale celkově se nám zápas herně úplně nevydařil. Ale mužstvo musím pochválit, ze tam byla zase velká vůle utkání zvládnout výsledkově. Vyzdvihnout musím brankáře Markoviče, který byl tím stěžejním hráčem naší sestavy a několikrát nás podržel. “

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Jakub Markovič90100

Informace o utkání

26.
sobota
srpna
Rosice VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 69. Koláčný - 14. a 90. Chvěja, 57. Elekana. Rozhodčí: Slabý – Vejtasa, Grečmal. ŽK: Koláčný, Dobrovodský, Novák - Holaň, Samuel, Krupička.
Diváci: 210

Sestavy

FC Slovan Rosice

Zádrapa – Zezula, Kulík (61. Kršák), Praks (81. Goj), Novák, Buchta, Koláčný (77. Dobrovodský), Fila, Němeček, Sedláček (77. Přerovský), Matula (61. Novotný).

Baník Ostrava B

Markovič - Krupička, Měkota, Říha, Samuel (86. Š. Hapal) - Drozd (86. Remiáš), Grygar, Holaň (72. Šudák) - Látal (57. Málek), Chvěja, Elekana.
19
David
Lischka
20
Abdullahi
Tanko
26
Filip
Blažek
30
Jiří
Letáček
77
Gigli
Ndefe
4
Robert
Mišković
5
Jiří
Boula
11
Eldar
Šehić
24
Jan
Juroška
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
0
Paixao da Silva
Ewerton
29
Ladislav
Takács
7
Karel
Pojezný
9
David
Buchta
21
Jiří
Klíma
10
Matěj
Šín
35
Jakub
Markovič
15
Patrick
Kpozo
28
Filip
Kubala