ne 20.9.2020
JUN

Béčko předvedlo skvělý obrat: Zlín B - Baník B 2:3

Ani dvě penalty pro soupeře za jeden poločas, ani z toho plynoucí poločasová dvoubranková ztráta nezastavily rozjetou rezervu Baníku. Ta dokázala ve Zlíně otočit výsledkově špatně rozehraný zápas a vyhrála nad zlínským béčkem 3:2!

Baník se snažil od úvodní minuty o aktivní hru. Měl míč v držení častěji než soupeř a sázel na ofenzivní sílu. Už v osmé minutě však přišel první zádrhel. Faul v šestnáctce a penalta, kterou domácí Šimon Chwaszcz proměnil. 

Ostravané se snažili nic neubrat ze své aktivity, jenže domácí dobře bránili a přišla druhá penalta, tentokrát za ruku v pokutovém území. A také podruhé byl Chwaszcz úspěšný.

Po přestávce už ale Baník prolomil do té doby dobře fungující defenzivu domácích a zápas jasně ovládl. Radovan Lokša dvěma góly v rozmezí jedné desetiminutovky vyrovnal a Timofej Barkov v samém závěru rozhodl.

Ohlasy k utkání

ONDŘEJ SMETANA:“ Do utkání jsme nevstoupili špatně. Byli jsme aktivní, drželi jsme míč a měli relativně hru pod kontrolou. Pak přišlo jedno malé zaváhání v defenzivě a vyplynul z něho gól z penalty. Do poločasu jsme inkasovali z penalty ještě jeden gól, a to s námi trochu zamávalo. Kluci ale ukázali nejen kvalitu, ale i charakter a chtíč utkání zlomit na svoji stranu. To se nám vyplatilo. Dnes tomu hodně pomohli i střídající hráči, kteří do druhého poločasu přinesli lepší organizaci a klid."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Radovan Murin90200

Informace o utkání

20.
neděle
září
Zlín B VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 8. Chwaszcz z pen., 31. Chwaszcz z pen.– 69. Lokša, 78. Lokša, 87. Barkov. Rozhodčí Marek. ŽK: Kolář - Drozd, Fulnek.
Diváci: 125

Sestavy

Zlín B

Šiška – Němeček, Maršálek, Slovák, Pafka, Mlýnek, Hrdlička (67. Strachoň), Uhřík (76. Vraštil), Chwaszcz, Venený, Kolář

Baník B

Murin - Zálešák, Velner, Hasala, Fulnek - Drozd, Chvěja (57. Mooc) - Martišiak (74. Barkov), Martiník (87. Wojatschke), Buchta (89. Macej) - Tijani (46. Lokša)
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
5
Jiří
Boula
26
Filip
Blažek
0
Paixao da Silva
Ewerton
20
Abdullahi
Tanko
9
David
Buchta
15
Patrick
Kpozo
21
Jiří
Klíma
28
Filip
Kubala
13
Samuel
Grygar
12
Tomáš
Rigo
4
Robert
Mišković
30
Jiří
Letáček
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács
11
Eldar
Šehić
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
35
Jakub
Markovič
17
Michal
Frydrych