so 7.10.2023
JUN

Béčko získalo v Blansku bod

Baník ani v jedenáctém utkání sezony nenašel v MSFL přemožitele. Na hřišti Blanska svěřenci Josefa Dvorníka remizovali bez gólů a nadále vedou tabulku.

Baník do utkání musel nastoupit bez zraněného Elekany a poprvé v sezoně vyšel střelecky naprázdno. Hosté si sice několik střeleckých příležitostí vytvořili, ale brankář Nešetřil či spoluhráči z obrany pokaždé nebezpečí zažehnali. Pozitivem utkání byl návrat Matyáše Bitty, který se po vleklém zranění a operacích v 87. minutě znovu objevil na trávníku.

Ohlasy k utkání

Josef Dvorník: "Celkově bych řekl, že to utkání bylo hodně soubojové a rozkouskované. Hra neměla spád a tempo. Přizpůsobili jsme se tomuto stylu, nebyli jsme přesní na míči a i soubojově jsme byli v určitých fázích horším týmem. Tam musíme přidat. Co se týče průběhu, i přesto jsem si byli do dvacáté minuty schopni vytvořit dvě stoprocentní příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Tím soupeř získal více pocit, že s námi může hrát vyrovnanou partii a tak to i bylo. Pak si i soupeř vytvořil dvě příležitosti, ve kterých nás podržel Kubný. Ve druhém poločase se to trošku zlepšilo, zkusili jsme si pak pomoct střídáním a taky jsme si vytvořili dvě příležitosti, ale stejně tak i soupeř. Šance byly na obou stranách. Remíza tedy odpovídá průběhu. Pro nás je to plusový bod z venkovního utkání."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Mikuláš Kubný90000

Informace o utkání

7.
sobota
října
Blansko VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas:
Rozhodčí: Slabý – Slováček, Vychodil. ŽK: Jaroš – Samuel, Temel.

Sestavy

FK Blansko

Nešetřil – Chyla, Feik, Porč, Holman, Kocůrek, Jambor (90. Němec), Černý (56. Sedlák), Studený (56. Jaroš), Gimsay, Kamenský.

Baník Ostrava B

Kubný - Krupička, Měkota, Říha, Samuel (78. Látal) - Drozd (87. Bitta), Holaň, Šudák (66. Jamiu) - Málek, Chvěja (66. Temel), Hapal (66. Bewene).
10
Matěj
Šín
9
David
Buchta
26
Filip
Blažek
7
Karel
Pojezný
5
Jiří
Boula
0
Paixao da Silva
Ewerton
15
Patrick
Kpozo
24
Jan
Juroška
4
Robert
Mišković
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
12
Tomáš
Rigo
21
Jiří
Klíma
28
Filip
Kubala
30
Jiří
Letáček
20
Abdullahi
Tanko
77
Gigli
Ndefe
13
Samuel
Grygar
35
Jakub
Markovič
17
Michal
Frydrych
29
Ladislav
Takács