st 13.9.2023
JUN

Juniorka zvítězila v Hodoníně

Nadále neporaženi. Svěřenci Josefa Dvorníka v předehrávaném 17. kole MSFL ve středu vysoko zvítězili v Hodoníně 3:0 a jsou posledním týmem soutěže, který ještě neprohrál.

Utkání na půdě nevyzpytatelného a zkušeného soupeře zvládl ostravský soubor bezvadně. Za bezbrankového stavu tomu napomohl výborný zákrok Kubného, který ve 20. minutě vychytal Puchela. V dlouhém nastavení prvního poločasu Baník kopal penaltu za faul ve vápně a Drozd byl neomylný.

Ve druhé půli Baník už jistě kráčel za vítězstvím. Příležitosti ke zvýšení skóre měli Fadairo a Chvěja, ale ujala se až akce střídajícího Šudáka, který pár sekund po příchodu na trávník jako nůž máslem prošel domácí obranou a z levého křídla se trefil na vzdálenější tyč.

Snad o minutu později Šudák po brejku opět skóroval, ale asistent rozhodčího viděl těsný ofsajd. Pět minut před koncem už bylo po další pohledné kombinaci Baníku vše v pořádku: další střídající muž Látal nejprve drze prostrčil míč mezi nohami protihráče, narazil si s Elekanou na levém křídle a po jeho zpětné přihrávce na malém vápně balon doťuknul do sítě.

Ohlasy k utkání

Josef Dvorník: “Pokračovali jsme v herním a dobrém výkonu z Hlučína. Znovu jsme si vytvořili několik příležitostí a mohlo být rozhodnuto o výsledku dříve než po našem druhém gólu ze 73. minuty. Ale situace jsme nevyřešili. Nicméně chci pochválit hráče za týmový výkon. Všichni se prezentovali dobrým výkonem, vyšla nám i střídání a Šudák s Látalem se prosadili i gólově.”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Mikuláš Kubný90000

Informace o utkání

13.
středa
září
Hodonín VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 45.+8 Drozd (pen.), 73. Šudák, 85. Látal. Rozhodčí: Ogrodník – Drozdy, Prokůpek. ŽK: Holaň, Krupička.
Diváci: 245

Sestavy

Hodonín

Petráš – Dressler, Glušach, Puchel (66. Sawalha), Holek, Bohun (66. Roziev), Langer, Dunda, Tomovič (79. Jáger), Mihál (34. Kadlec), Nečas (79. Guzik).

Baník B

Kubný - Krupička, Měkota, Říha, Samuel - Holaň, Temel (72. Šudák), Drozd (88. Š. Hapal) - Elekana (88. Remiáš), Chvěja, Fadairo (80. Látal).
9
David
Buchta
11
Eldar
Šehić
35
Jakub
Markovič
5
Jiří
Boula
12
Tomáš
Rigo
20
Abdullahi
Tanko
32
Paixao da Silva
Ewerton
21
Jiří
Klíma
19
David
Lischka
95
Daniel
Holzer
24
Jan
Juroška
15
Patrick
Kpozo
10
Matěj
Šín
13
Samuel
Grygar
28
Filip
Kubala
7
Karel
Pojezný
17
Michal
Frydrych