pá 15.5.2020
A-tým

Luboš Kozel: Byla to dobrá prověrka

Baník má za sebou druhý tréninkový duel. Bez ohledu na výsledek 2:2 ho dnes Karviná prověřila po všech stránkách daleko více než v úterý soupeř z druhé ligy. "Kvalitou to utkání bylo o dva levely výše, byla to opravdu dobrá prověrka," řekl trenér Luboš Kozel.

O utkání

Myslím si, že to byla velmi dobrá prověrka. Především v prvním poločase. Soupeř hrál v podstatě až na jednoho hráče v základní sestavě a byl kvalitní. Domácí byli v první půli o něco málo lepší. I když druhý gól byl po naší zbytečné chybě, mohla to být remíza. Ale kvalitou to bylo o dva levely výše než naše předešlé utkání.

O druhém poločase

Druhá půle po našem prostřídání byla daleko lepší z naší strany. Bylo to velmi slušné a dá se říct, že už na jednu bránu. Domácí spoléhali už jen na brejky. Zaslouženě jsme vyrovnali a remíza asi odpovídá průběhu utkání.

O časování formy

Věřím, že naše výkony budou mít stoupající trend. Dnes jsme si těch příležitostí vytvořili více než proti Vítkovicím. Minule jsme hráli po jednom společném tréninku. Dneska k tomu přispěl ale i soupeř a průběh, kdy se hráči po několika tvrdších zákrocích naštvou. I přesto jsme to odehráli ve zdraví, za to jsem taky rád. Je nutné, abychom kádr měli zdravý. Těch zápasů bude hodně. 

19
David
Lischka
77
Gigli
Ndefe
35
Jakub
Markovič
17
Michal
Frydrych
20
Abdullahi
Tanko
29
Ladislav
Takács
10
Matěj
Šín
13
Samuel
Grygar
9
David
Buchta
15
Patrick
Kpozo
30
Jiří
Letáček
26
Filip
Blažek
4
Robert
Mišković
11
Eldar
Šehić
5
Jiří
Boula
0
Paixao da Silva
Ewerton
28
Filip
Kubala
21
Jiří
Klíma
7
Karel
Pojezný
24
Jan
Juroška
12
Tomáš
Rigo