čt 19.3.2020
Aktuální zprávy

E-shop funguje dál, využijte doručení přes GLS

Bezpečnostní opatření vlády s sebou přinášejí i určitá omezení při nákupu v oficiálním baníkovském e-shopu. Jedním z dopadů je nutnost uzavření kontaktního místa pro osobní vyzvednutí objednaného zboží. Baník doporučuje, jak situaci řešit.

Baník si proto s ohledem na zvýšená hygienická opatření, která vstoupila v platnost v minulých dnech, dovoluje zákazníkům doporučit při nákupu způsob doručení přes GLS s platbou předem.

Jinak se na provozu e-shopu momentálně nic nemění a všechny produkty jsou zákazníkům dostupné čtyřiadvacet hodin denně. Zboží však aktuálně nelze odebrat osobně! Pokud si někdo přesto zvolí možnost osobního odběru, je nutné upozornit, že výdejní místo bude otevřeno a zboží připraveno k vyzvednutí až po zmírnění současných restrikcí.

“Jsme si vědomi, že pro někoho, kdo je zvyklý si věci odebírat osobně, to může být komplikující. Ale musíme respektovat nařízení a primárně pro nás všechny by měla být na prvním místě ochrana zdraví zaměstnanců i zákazníků. Proto předem děkujeme za pochopení a vstřícnost,” uvedl manažer fanshopu Martin Bojda.

30
Jiří
Letáček
20
Abdullahi
Tanko
11
Eldar
Šehić
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
26
Filip
Blažek
15
Patrick
Kpozo
13
Samuel
Grygar
12
Tomáš
Rigo
21
Jiří
Klíma
17
Michal
Frydrych
0
Paixao da Silva
Ewerton
19
David
Lischka
77
Gigli
Ndefe
29
Ladislav
Takács
4
Robert
Mišković
10
Matěj
Šín
9
David
Buchta
5
Jiří
Boula