út 7.5.2024
Aktuální zprávy

Elitní trenérská konference už ve středu

Elitní trenérská konference určená jak členům Unie českých fotbalových trenérů, tak také zájemcům z řad široké veřejnosti, startuje už ve středu 8. května od 9:00 na Bazalech. A stejně jako loni a předloni bude mít exkluzivní obsah v podobě účasti renomovaných trenérů. Přednášet bude například José Ramón Collado, šéftrenér mládeže FC Sevilla.

Už potřetí pořádá Baník, respektive jeho Akademie velmi prestižní trenérskou konferenci. Té loňské se v roli přednášejících zúčastnili kromě jiných také trenéři z West Hamu United či 1. FC Norimberk. Ve středu bude na Bazalech jedním z hlavních taháků přednáška José Ramóna Collada z FC Sevilla, přednášet budou také trenéři českých mládežnických reprezentací, o důležitosti životosprávy v životě sportovce bude hovořit Doc. PhDR. Lukáš Cipryan PH.D. 
"Musím ocenit tuto aktivitu Baníku Ostrava, FAČR si váží každé spolupráce s kluby, které se aktivně snaží pozitivně ovlivňovat úroveň trenérského vzdělání a kultury," uvedl na konto konání ostravské trenérské konference Martin Vlk, šéf úseku trenérů a vzdělávání FAČR. "Líbí se mi, že tato konference přináší kombinaci informací a pohledů na fotbal a trenérskou práci  jak ze zahraničí, tak z tuzemska. To je ideální kombinace," doplnil Martin Vlk.

Veškeré podrobné informace pro zájemce o účast na této konferenci včetně přesného programu naleznete zde.

20
Abdullahi
Tanko
30
Jiří
Letáček
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
26
Filip
Blažek
35
Jakub
Markovič
77
Gigli
Ndefe
13
Samuel
Grygar
15
Patrick
Kpozo
21
Jiří
Klíma
24
Jan
Juroška
5
Jiří
Boula
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
28
Filip
Kubala
4
Robert
Mišković
10
Matěj
Šín
9
David
Buchta
29
Ladislav
Takács