so 22.10.2022
JUN

Béčko v Blansku remizovalo

Utkání zvratů přineslo rezervě Baníku remízu 3:3 v Blansku. Ostravané dvakrát vedli, soupeř však v závěru vyrovnal. Baník posedmé v řadě bodoval.

Baníkovci se v Blansku prosadili už po šesti minutách, a to s notnou dávkou štěstí - domácí gólman si srazil do brány Jaroňův centr.

Jenže rychle bylo vyrovnáno. Kapura se ve vápně zmocnil přihrávky spoluhráče Smrčky a přízemní střelou překonal Murina.

Rušný zápas přinášel i dále zajímavé situace na obou stranách. Po několika nedotažených příležitostech Baníku využil domácí Thon podklouznutí Fulneka a dostal Blansko do vedení.

Ještě před poločasem Baník vyšla Baníku hezká kombinace mezi Sotorníkem a Jaroněm, jenž vyrovnal.

I druhý poločas se nesl v podobném duchu, šance měly oba celky. Hned zkraje otočil stav ve prospěch hostů Sotorník a Baník pak nedokázal přidat čtvrtý gól z několika nadějných situací.

Jedenáct minut před koncem tak domácí srovnali zásluhou druhé trefy Kapura. Baník měl ještě v závěru jeden závar v domácím vápně, ale skóre se už nezměnilo.

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: "Dnešní zápas v omlazené sestavě nám nevyšel. V defenzivě jsme udělali hrubé individuální chyby a celkově nám vzadu chyběla jistota. Směrem dopředu nám chyběla odvaha kombinovat i při vysokém obranném postavení soupeře. Místo toho jsme hráli dlouhé míče a dostávali jsme se do soubojových situací, ve kterých jsme ztráceli. Vyhrát jsme si dnes za nedostatek odvahy a velké množství nevynucených chyb nezasloužili."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Radovan Murin90300

Informace o utkání

22.
sobota
října
Blansko VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 2:2
Branky: 8. Kapur, 33. Thon, 79. Kapur – 5. Chyla vlastní, 41. M. Jaroň, 47. Sotorník. Rozhodčí: Poláček – Gasnárek, Slabý. ŽK: Drozd.
Diváci: 110

Sestavy

Blansko

Kalina – Blažík, Chyla, Feik, Holman, Kapur, Thon Danilual Gumnok, Jaroš (72. Rajčinec), Kamenský, Černý, Smrčka.

Baník B

Murin – Zálešák, Remiáš, Temel, Fulnek - M. Jaroň (86. Kedroň), Drozd, Sotorník, Holaň, Chukwudi (76. Jiříček) - Gyang (46. Barkov).
5
Jiří
Boula
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
30
Jiří
Letáček
28
Filip
Kubala
35
Jakub
Markovič
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
9
David
Buchta
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
12
Tomáš
Rigo
21
Jiří
Klíma
10
Matěj
Šín
4
Robert
Mišković
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
77
Gigli
Ndefe
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
26
Filip
Blažek