pá 29.10.2021
JUN

Béčko prohrálo v Hlučíně 0:2

Juniorka Baníku potřetí v sezoně vyšla naprázdno. Opticky vyrovnané derby v Hlučíně domácí ve druhé půli rozhodli větším důrazem a dvěma góly.

Pod umělým osvětlením se na hlučínské trávě odehrál především tvrdý boj s minimem šancí. Domácí sice v sedmé minutě jásali a slavili gól, ale ten neplatil pro ofsajdové postavení zakončujícího Moučky.

Na hřišti to chvílemi hodně jiskřilo, což v 55. minutě odnesl zraněním hostující Kulig. Hlučín v závěrečné půlhodině soupeře přece jen zúročil fyzickou převahu a důraz a protivníka přetlačil. Po brejku a přihrávce zprava skóroval z první přesnou dorážkou Zajíček a o pět minut později se po trestném kopu hlavičkou prosadil Hasala.

Baníkovci přesto nerezignovali a do konce usilovali alespoň o kontaktní gól. Do vápna se hlavně z pravé strany sneslo několik zajímavých centrů, ale opravdu vyloženou šanci přinesla mírná územní převaha až dvě minuty před koncem Jaroňovi, jehož přízemní ránu domácí brankář Lapeš vyrazil.

Ohlasy k utkání

Tomáš Hejdušek: "Dnes jsme se bohužel těžko srovnávali s velmi důraznou hrou soupeře, za který nastoupila řada našich odchovanců. V poli vyrovnaná hra, Hlučín však potrestal naše chyby v defenzivě, a přestože jsme zápas odbojovali, na body to tentokrát nestačilo."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Radovan Murin90200

Informace o utkání

29.
pátek
října
Hlučín VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: 66. Zajíček, 71. Hasala. Rozhodčí: Řezníček – Slabý, Macrineanu. ŽK: Mládek, Dostál, Wolf - Zálešák.
Diváci: 642

Sestavy

Hlučín

Lapeš – Zajíček (77. Lokša), Wala, Hasala, Lehnert, Neumann (90. Wolf), Praus (77. Holzer), Opatřil, Plesník, Mládek (90. Buchvaldek), Moučka (77. Dostál)

Baník B

Murin - Zálešák, Kulig (58. Stoklásek), Harušťák, Sotorník - Jaroň, Chvěja (77. Fulnek), Sanneh, Martiník (74. Říha), Kostka (77. Holaň) - Smékal
12
Tomáš
Rigo
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
15
Patrick
Kpozo
28
Filip
Kubala
21
Jiří
Klíma
19
David
Lischka
0
Paixao da Silva
Ewerton
30
Jiří
Letáček
5
Jiří
Boula
77
Gigli
Ndefe
20
Abdullahi
Tanko
17
Michal
Frydrych
4
Robert
Mišković
10
Matěj
Šín
26
Filip
Blažek
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
9
David
Buchta
24
Jan
Juroška