so 23.10.2021
JUN

Béčko zvítězilo v Rosicích 1:0

Dvanáctý gól Petra Jaroně v sezoně rovná se tři body. Juniorka Baníku je získala v důležitém souboji na půdě svého tabulkového souseda, čtvrtých Rosic, a zůstává tak v těsném kontaktu s vedoucím béčkem Olomouce.

Odložený zápas v Karviné a volný víkend áčka byl opět příležitostí poslat některé méně vytížené členy ligového kádru na výpomoc rezervě, v jejíž sestavě se tak představili například Yira Sor, Dyjan Carlos de Azevedo, Muhammed Sanneh či Ondřej Chvěja.

Hrdinou okamžiku se však stal už po necelé čtvrthodině Jaroň, který svou aktivitu zužitkoval ve 13. minutě v první gól. Byl to už jeho dvanáctý gól v sezoně, a střelecky se prosadil v jedenáctém ze třinácti soutěžních zápasů, do kterých v MSFL v aktuálním ročníku zasáhl.

Baník se rychle uklidnil vedoucí brankou, kombinační převahu v poli ovšem brankově více už vyjádřit nedokázal. Utkání s bojovným soupeřem bylo otevřené do konce, ostravská obrana dirigovaná spolehlivým Murinem ale těsný náskok udržela a baníkovci napravili domácí klopýtnutí se Znojmem v minulém kole.

Ohlasy k utkání

Tomáš Hejdušek: "Zápas dvou týmů z čela tabulky byl určitě pro nezaujatého diváka zajímavý. Šance na obou stranách, my jsme se prosazovali kombinačně, měli jsme silnou přechodovou fázi. Rosice spoléhaly na standardní situace. My jsme si šancí vytvořili více, zápas odbojovali a přidali herní kvalitu, byli jsme o gól lepší a po zásluze bereme všechny body."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Radovan Murin90000

Informace o utkání

23.
sobota
října
Rosice VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:1
Branka: 13. Jaroň. Rozhodčí: Marek – Pospíšil, Rygl. ŽK: Buchta - Zouhar, Říha.
Diváci: 290

Sestavy

Rosice

Zádrapa – Vítámvás (18. Fila), Zezula, Drbal, Buchta – Novák, Černý, Selinger, Přerovský, Koláčný (72. Dobrovodský) – Pazourek

Baník B

Murin - Zálešák, Stoklásek, Harušťák, Zouhar - Jaroň, Chvěja (86. Říha), Sanneh, de Azevedo (88. Holaň), Sor (74. Martiník) - Smékal
24
Jan
Juroška
7
Karel
Pojezný
26
Filip
Blažek
35
Jakub
Markovič
10
Matěj
Šín
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
11
Eldar
Šehić
12
Tomáš
Rigo
9
David
Buchta
30
Jiří
Letáček
21
Jiří
Klíma
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
17
Michal
Frydrych
0
Paixao da Silva
Ewerton
15
Patrick
Kpozo
4
Robert
Mišković
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula