st 8.9.2021
JUN

Béčko zdolalo Uherský Brod

Juniorka válí. I v dnešní předehrávce 17. kola MSFL byli baníkovci úspěšní, když v Markvartovicích zdolali Uherský Brod 2:1. Svůj sedmý gól v sezoně dal Petr Jaroň, ale vítězná byla až trefa Ondřeje Chvěji.

Cesta k další výhře nebyla jednoduchá a blok Jihomoravanů domácí otevřeli až ve druhém poločase. A gól vzešel z už takřka tradiční spolupráce dua Jaroň - Smékal. Druhý jmenovaný hlavičkoval z malého vápna do gólmana, ale Jaroň akci dokončil dorážkou.

Hosté srovnali po standardce: centr z levé strany hlavou usměrnil za Čížova záda Josefík. 
Baník ale odpověděl rychle a tím nejlepším způsobem. Záhy prošel míč středem na Chvěju, který se v pokutovém území uvolnil a prostřelil brankáře. 

Ohlasy k utkání

TOMÁŠ HEJDUŠEK: “Soupeř hrál důsledně v obraně z hlubokého bloku, hrozil pouze ze standardních situací. My jsme ze začátku nevyužili své šance, a když jsme se dostali do vedení, vlastní nedůsledností jsme ze standardky dostali vyrovnávací gól. Ale šli jsme si poctivě pro tři body, strhli vedení na naši stranu a přestože byl výsledek až do konce otevřený, výhru jsme si zasloužili. A je o to cennější, že jsme se na ni skutečně nadřeli!”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Lumír Číž90110

Informace o utkání

8.
středa
září
Baník B VS Uherský Brod
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: 50. Jaroň, 67. Chvěja – 64. Josefík. Rozhodčí: Slabý – Vejtasa, Řezníček. ŽK: Říha, Kulig, Číž - Venený, Mančík.
Diváci: 274

Sestavy

Baník B

Číž - Juroška (61. Stoklásek), Kulig, Harušťák, Granečný - Jaroň, Chvěja (72. Holaň), Sanneh, Martiník, Zálešák (78. Říha) - Smékal (72. Śmiga)

Uherský Brod

Jícha – Lorenc (46. Pavlíček), Košák, Švrček, Josefík (71. Váňa), Mančík, Venený (62. Malenovský), Jaroněk (78. Flasar), Šmatelka, Michalec (62. Nevařil), Vrága
9
David
Buchta
4
Robert
Mišković
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
17
Michal
Frydrych
20
Abdullahi
Tanko
21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
35
Jakub
Markovič
24
Jan
Juroška
19
David
Lischka
30
Jiří
Letáček
5
Jiří
Boula
77
Gigli
Ndefe
12
Tomáš
Rigo
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
26
Filip
Blažek