so 14.8.2021
JUN

Béčko v Kroměříži nezvládlo závěr

Ještě pět minut před koncem držel Baník B na hřišti Kroměříže nerozhodný stav, nakonec však po nezvládnutém závěru Hanákům ve čtvrtém kole MSFL podlehl 1:4.

Po zranění se do branky béčka postavil uzdravený Viktor Budinský, ale už po devíti minutách lovil míč ze sítě. Po závaru ho překonal Surynek.

Baník pak měl několik střeleckých možností, ale ujala se až v 85. minutě střela Daniela Smékala, který tak skóroval i v třetím soutěžním utkání sezony.

Poslední minuty však hostům vůbec nevyšly. Kroměříži po dvou minutách vrátil vedení Houser a do otevřené obrany pak ještě dvakrát vběhnul a udeřil střídající Lhotecký.

Ohlasy k utkání

"Výsledek 4:1 je pro nás více než krutý. Po vyrovnání v 85. minutě jsme měli mnohem lépe zvládnout koncovku utkání. Místo abychom soupeře dorazili, tak došlo k našemu zkratu, buď v důsledku ztráty koncentrace, nebo k sebeuspokojení. Každopádně se tím projevila naše nezkušenost našeho mladého týmu. Zkušenější mančaft by neodjížděl s prázdnou, natožpak s takovým výpraskem. Výsledky se rodí v předbrankovém prostoru, kde se soupeř více bil a lépe orientoval, proto se dnes mohl radovat. My víme, na čem můžeme stavět i v čem se musíme zlepšit, abychom se radovali z výsledků i se silnějšími soupeři."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Viktor Budinský90400

Informace o utkání

14.
sobota
srpna
Kroměříž VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 1:0
Branky: 9. Surynek, 87. Houser, 89. a 90+3. Lhotecký – 85. Smékal. Rozhodčí: Slabý – Řezníček, Šimeček. ŽK: Plecitý, Sklenář - Chvěja, Smékal.
Diváci: 297

Sestavy

Kroměříž

Dostál – Tiahlo, Cupák, Sklenář (56. Votava, 78. Dočkal), Matoušek, Surynek (78. Zavadil), Houser, Jeleček, Červenka (56. Lhotecký), Plecitý (65. Machálek), Vyhlíd

Baník B

Budinský - Zálešák, Blahuta (52. Říha), Harušťák, Fulnek - Jaroň, Boháč, Kulig, Chvěja (65. Stoklásek), Martiník (72. Holaň) - Smékal
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
4
Robert
Mišković
0
Paixao da Silva
Ewerton
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
26
Filip
Blažek
9
David
Buchta
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
30
Jiří
Letáček
24
Jan
Juroška
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
77
Gigli
Ndefe
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
21
Jiří
Klíma
10
Matěj
Šín