čt 1.8.2024
Aktuální zprávy

Lístky na FC Kodaň od pátku!

Už v pátek 2. srpna zahajuje Baník předprodej vstupenek na domácí utkání 3. předkola UEFA Konferenční ligy proti FC Kodaň. To se bude hrát 15. srpna na městském stadionu. Permanentkáři si budou moci vstupenku na zápas na své obvyklé místo zarezervovat už v pátek 2. srpna od 9 hodin, pro ostatní zájemce se možnost pořídit si lístek na pohárový duel s dánským soupeřem otevře v neděli 4. srpna.

Permanentkáři budou vstupenky na domácí pohárový duel s FC Kodaň znovu nakupovat s výhodou. Páteční prodej ať už v síti Ticketlive nebo na pokladnách městského stadionu bude vyhrazen pouze pro ně tak, aby si mohli rezervovat své stálé místo. Navíc budou moci při nákupu vstupenky znovu moci uplatnit desetiprocentní slevu. Permanentkářům budou jejich místa blokována od pátečních devíti hodin ráno do sobotní půlnoci, tedy necelých 48 hodin.

V neděli bude zahájen prodej vstupenek pro všechny zájemce. Permanentkáři budou i nadále moci uplatnit desetiprocentní slevu, už jim ale nebudou blokována jejich stálá místa.

Páteční prodej bude v 9 hodin zahájen jak v síti ticketlive, tak také na pokladnách městského stadionu, konkrétně na pokladnách 4 a 5 (od 9 do 17) nikoliv tedy v kamenném fanshopu!!

Prodej bude pokračovat v síti Ticketlive, od 9 do 17 hodin pak znovu na obou zmíněných pokladnách městského stadionu. Zde bude prodej probíhat denně včetně víkendů, vždy od 9 do 17 hodin, až do případného vyprodání vstupenek.

7
Karel
Pojezný
0
Roan
Nogha
2
Emannuel
Uchenna Aririerisim
13
Samuel
Grygar
24
Jan
Juroška
41
Mikuláš
Kubný
23
Issa
Fomba
66
Matúš
Rusnák
20
Abdullahi
Tanko
6
Michal
Fukala
28
Filip
Kubala
10
Matěj
Šín
9
David
Buchta
12
Tomáš
Rigo
35
Jakub
Markovič
33
Erik
Prekop
19
David
Lischka
5
Jiří
Boula
37
Matěj
Chaluš
95
Daniel
Holzer
30
Dominik
Holec
15
Patrick
Kpozo
32
Paixao da Silva
Ewerton
21
Jiří
Klíma
14
Radim
Šudák
17
Michal
Frydrych