čt 4.5.2023
A-tým

Václav Daněk: ”Tijani? Co nám ještě předvede?”

Olomouci nastřílel hattrick, předtím Plzni oba góly, které vedly k vítězství Baníku 2:1. Muhamed Tijani se dostal do formy, která vyvolává další očekávání. "Jsem moc zvědav, co nám ten kluk ještě v budoucnu předvede," říká ve své tradiční glose v novém vydání magazínu BANÍK legendární střelec Václav Daněk.

"Že se "Tiji" za poslední dobu obrovsky zlepšil, to je patrné každému," konstatuje Václav Daněk ve své glose "Daňkova gólová trefa", která vychází v každém magazínu BANÍK. Tato, v níž se zamýšlí nad minulostí, současností i budoucnosti nově zrozeného střelce, vyjde v novém čísle magazínu BANÍK, které si fanoušci budou moci koupit v sobotu před utkáním se Zbrojovkou Brno.

"Ale pozor, vyhráno ještě nemá. Opravdu dobrý útočník si musí projít třemi fázemi," pokračuje Václav Daněk ve svém zamyšlení nad Muhamedem Tijanim. Říká také, že i v době, kdy Muhamed Tijani zahazoval největší šance, věřil, že zlepšení může přijít. "On pořád dřel, byl obrovsky zarputilý a nebyla na něm ani na chvíli vidět nějaká rezignace. V tu chvíli jsem viděl, že ten kluk je správně nastavený," pokračuje Václav Daněk ve své nové glose.

Jakými třemi fázemi musí každý opravdu kvalitní útočník projít? V jaké z těchto fází se podle Václava Daňka nyní Muhamed Tijani nachází? Čím útočník Baníku klubovou legendu v utkání v Olomouci nejvíce nadchnul? A čeho se dle Václava Daňka musí v každém případě vyvarovat, chce-li být úspěšný?

To vše se dočtete v nové a jako obvykle dobře mířené "Daňkově gólové trefě," která bude součástí magazínu BANÍK vydaného k sobotnímu duelu se Zbrojovkou Brno!

9
David
Buchta
24
Jan
Juroška
10
Matěj
Šín
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
28
Filip
Kubala
17
Michal
Frydrych
35
Jakub
Markovič
12
Tomáš
Rigo
20
Abdullahi
Tanko
30
Jiří
Letáček
29
Ladislav
Takács
0
Paixao da Silva
Ewerton
77
Gigli
Ndefe
5
Jiří
Boula
26
Filip
Blažek
21
Jiří
Klíma
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
4
Robert
Mišković
7
Karel
Pojezný