po 20.5.2024
Aktuální zprávy

Užijte si pestrý fotbalový týden s Baníkem!

Velmi nabitý týden, který může výrazně posunout kolem dějin, čeká v následujících dnech Baník Ostrava. A co je velmi důležité, fanoušci modrobílých barev mohou být u všeho podstatného přítomni! A teoreticky už ve středu mohou na Bazalech spolu s rezervním týmem Baníku slavit postup do druhé ligy! Pokud se tak nestane ve středu, může k vypuknutí oslav dojít na Bazalech v neděli k polednímu! A krátce na to, v neděli odpoledne, mohou završit svou pouť za návratem do poháru fotbalisté A-týmu v duelu proti Slovácku!

Rezervujte si pro Baník důležité dny a hodiny tohoto týdne a buďte u všeho podstatného! A začněte už ve středu 22. května na Bazalech! Pokud totiž v úterním utkání předehrávaného 34. kola MSFL zaváhá Zlínsko v utkání s Frýdlantem, může si ve středu v utkání s Hodonínem (výkop v 16.00) na Bazalech béčko Baníku zajistit postup do druhé ligy! Svatostánek Baníku by tak dvacet let po zisku zatím posledního titulu mohl poněkud symbolicky zažít další vítězství Baníku v celosezonní soutěži.

Pokud se úterní a středeční výsledky ideálně nesejdou, mohou oslavy propuknout v neděli 26. května, a opět na Bazalech! Béčko Baníku přivítá Uherský Brod (výkop v 10.15) a možná právě tento duel nakonec odšpuntuje gejzír postupových oslav! 

A jak ideálně završit takovéto vydařené nedělní poledne? Pozvolným přesunem na Městský stadion!! Ten už ve 14 hodin otevře brány Food zóny, tak aby mohli fanoušci nasycení dobrým fotbalem z Bazalů, nicméně toužící po něčem opravdu dobrém k jídlu, plně uspokojit své nutriční a labužnické potřeby a dokonale se tak nachystat na vrchol týdne! A tím bude duel Baníku se Slováckem, který má výkop v 16 hodin a v němž se Baník s maximálním odhodláním pokusí vybojovat si postup do pohárové Evropy!

Užijte si skvělý fotbalový týden s Baníkem! 

11
Eldar
Šehić
9
David
Buchta
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
32
Paixao da Silva
Ewerton
12
Tomáš
Rigo
24
Jan
Juroška
21
Jiří
Klíma
10
Matěj
Šín
13
Samuel
Grygar
19
David
Lischka
7
Karel
Pojezný
15
Patrick
Kpozo
95
Daniel
Holzer
28
Filip
Kubala
17
Michal
Frydrych