čt 3.11.2022
Aktuální zprávy

Utkání s Bohemians bude mít slavnostní rámec!

Slavnostní nádech bude mít poslední domácí ligové utkání Baníku v tomto kalendářním roce, jímž bude duel s Bohemians (12. 11. od 15 hodin). Bude mu předcházet autogramiáda velkých baníkovských legend. V rámci utkání bude totiž pokřtěna kniha autora Martina Kajzara, která nese název LEGENDY BANÍKU. A hrdinové této knihy, mezi nimiž budou například Rostislav Vojáček, Martin Lukeš, Marek Heinz, Lubomír Knapp, Verner Lička a mnozí další, se budou fanouškům před zápasem na stadionu hodinu a půl podepisovat.

Kniha Martina Kajzara LEGENDY BANÍKU je souborem dvaadvaceti velmi zajímavých rozhovorů s velkými osobnostmi baníkovské historie doprovázených mnohými dosud nepublikovanými fotografiemi. Drtivá většina z legend, o nichž se v knize píše, bude 12. listopadu na stadionu přítomna. Kdo například? Karel Kula, Luděk Mikloško, Radoslav Látal, Marek Heinz, Pavol Michálik, Martin Lukeš, Radek Slončík a mnozí další. Jejich výčet ještě není definitivně uzavřen, klub celý seznam před utkáním zveřejní. Bude to v každém případě velkolepá autogramiáda, která bude podobně jako před časem probíhat na stadionu ve stanu na prostranství před fanshopem. 

Z dalekých severních Čech do Ostravy při této příležitosti přicestuje také věhlasný šutér Petr Němec, jehož nemají fanoušci Baníku možnost tak často vídat. A právě Petr Němec bude tentokrát HOSTEM ZÁPASU a fanoušci si s ním budou moci poslechnout tradiční přestávkové interview.

Kniha Martina Kajzara LEGENDY BANÍKU bude před výkopem zápasu Baník - Bohemians na stadionu slavnostně pokřtěna. 

Vstupenky na utkání si můžete kupovat zde: https://bit.ly/banik-x-bohemka-1

0
Paixao da Silva
Ewerton
35
Jakub
Markovič
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
24
Jan
Juroška
5
Jiří
Boula
21
Jiří
Klíma
20
Abdullahi
Tanko
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
17
Michal
Frydrych
13
Samuel
Grygar
10
Matěj
Šín
26
Filip
Blažek
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
77
Gigli
Ndefe
29
Ladislav
Takács
7
Karel
Pojezný
30
Jiří
Letáček
12
Tomáš
Rigo