čt 11.7.2024
Aktuální zprávy

Úterní setkání s fanoušky i s mistry z roku 2004!

Jeden skvělý bonusový bod programu navíc bude mít úterní setkání Baníku se svými fanoušky, které se uskuteční 16. července od symbolických 17 hodin a 10 minut na Bazalech. Fanoušci budou moci vzdát hold mistrům z roku 2004! Velká většina z nich se totiž v úterý na Bazalech sejde! Permanentkáři si mohou stále přednostně zajistit rezervaci místa na tribuně, v pátek bude rezervační systém otevřen celé veřejnosti.

Před dvaceti lety přebírali na Bazalech pohár pro ligové mistry. A v úterý se na stejném, pro Baník posvátném místě sejdou znovu, aby se s fanoušky Baníku po dvou desetiletích znovu pozdravili. A aby jim klub spolu s fanoušky vzdal znovu hold!

"Po celou tuto sezonu jsme si titul, od jehož zisku letos uplynulo dvacet let, připomínali formou seriálu "20 let od titulu". Tím pro nás ale připomínka tohoto slavného zlatého tažení neskončila," uvedl Matěj Šturala, marketingový a PR ředitel Baníku.

"Sluší se těmto hrdinům znovu poděkovat a ukázat, že Baník na svou úspěšnou minulost a hlavně na osobnosti, které se o ni zasloužily, nezapomíná. Proto jsme mistry z roku 2004 na Bazaly pozvali a jsme rádi, že skutečně velká část z nich nám svou účast přislíbila," řekl Matěj Šturala.

Jmenujme jen namátkou. Marek Heinz, Zdeněk Pospěch, Libor Žůrek, René Bolf, Jan Laštůvka, Radek Slončík, František Komňacký, ale třeba i Martin Prohászka, to je jen několik členů z týmu mistrů z roku 2004, kteří pozvání Baníku přijali a na Bazalech se v úterý objeví. Celý seznam bude ještě výrazně delší.

"Máme ještě několik dalších potvrzených jmen a nemusí zůstat jen u nich. Věříme například v účast Pavla Besty, který slíbil, že udělá maximum, aby se pro úterý uvolnil a z Prahy, kde nyní žije, na akci dorazil. Totéž nám přislíbil Lukáš Magera, ale třeba i trenér Pavel Vrba. V každém případě bude skvělé vidět tuhle mistrovskou partu po dvaceti letech pospolu a na Bazalech!" dodal Matěj Šturala.

Co bude další náplní programu úterního setkání klubu s fanoušky? Kromě moderované diskuze fans s vedením klubu například také představení prvoligového týmu pro nadcházející sezonu, prezentace nových dresů a módní přehlídka vycházkového oblečení z kolekce Macron. Dále také gratulace všem mistrovským týmům Baníku z uplynulé sezony. 

Večer je limitován aktuální kapacitou hlavní tribuny na Bazalech 450 míst, a primárně je tak určen držitelům permanentek na sezonu 2024/25. Permanentkáři mají ještě dnes čas na bezplatnou rezervaci svého místa prostřednictvím webu ticketlive.cz. V pátek bude ale rezervační systém otevřen pro všechny zájemce.  

10
Matěj
Šín
17
Michal
Frydrych
6
Michal
Fukala
12
Tomáš
Rigo
23
Issa
Fomba
41
Mikuláš
Kubný
30
Dominik
Holec
7
Karel
Pojezný
5
Jiří
Boula
95
Daniel
Holzer
2
Emannuel
Uchenna Aririerisim
13
Samuel
Grygar
9
David
Buchta
21
Jiří
Klíma
24
Jan
Juroška
18
Roan
Nogha
14
Radim
Šudák
15
Patrick
Kpozo
37
Matěj
Chaluš
35
Jakub
Markovič
19
David
Lischka
32
Paixao da Silva
Ewerton
20
Abdullahi
Tanko
66
Matúš
Rusnák
28
Filip
Kubala
33
Erik
Prekop