před 3 dny
Aktuální zprávy

Setkání s fanoušky proběhne 16. července

Uplynul rok, na obzoru už je start nové ligové sezony a to znamená jediné – opakování úspěšného premiérového ročníku setkání Baníku se svými fanoušky. Letošním termínem je úterý 16. července. Čas: 17:10. Místo: Bazaly.

„V úterý v pět deset sraz na Baníku!“ To je parafrázovaný název akce, na které se krátce před ostrým startem nové sezony setkává vedení a hráči Baníku se svými fanoušky.

Co bude náplní programu? Kromě moderované diskuze fanoušků s vedením klubu i další doprovodné akce. Představení prvoligového týmu, prezentace nových dresů a módní přehlídka vycházkového oblečení z kolekce Macron, gratulace všem mistrovským týmům Baníku z uplynulé sezony a letošní specialitou bude defilé týmu posledních ligových šampionů z roku 2004. Přesný časový a organizační harmonogram s dalšími detaily přineseme těsně před akcí.

Večer je limitován aktuální kapacitou hlavní tribuny na Bazalech 450 míst, a primárně je tak určen držitelům permanentek na sezonu 2024/25. Permanentkáři budou mít týden na bezplatnou rezervaci svého místa prostřednictvím webu ticketlive.cz, rezervační systém bude spuštěn v pátek 5. července ve 12:00. Pokud se během sedmi dnů dostupná kapacita nezaplní, dostanou příležitost další zájemci.

Zápasy

6.
sobota
července
Widzew Lodž VS Baník
Přátelská utkání
13.
sobota
července
16:00
Baník VS Banská Bystrica
Přátelská utkání

Další články

0
Tomáš
Rigo
0
Paixao da Silva
Ewerton
0
Patrick
Kpozo
0
Jiří
Klíma
0
Samuel
Grygar
0
Daniel
Holzer
0
Michal
Frydrych
0
Karel
Pojezný
0
Jan
Juroška
0
Jiří
Letáček
0
David
Buchta
0
Jiří
Boula
0
David
Lischka
0
Filip
Kubala
0
Abdullahi
Tanko
0
Jakub
Markovič
0
Matěj
Šín
0
Eldar
Šehić