pá 24.5.2024
Juniorka aktuality

Rezerva má první mečbol

Už čtyři kola před koncem sezony má béčko první možnost předčasně si zajistit prvenství v MSFL. Baník hostí v neděli od 10:15 na Bazalech Uherský Brod, a pokud vyhraje, postupuje do druhé ligy.

Svěřenci Josefa Dvorníka v týdnu doma vydřeli tři body nad Hodonínem, když je až v závěru vysvobodily branky střídajících Kašpárka a Kilibardy.

„Byl to jeden z dalších těžších soupeřů v soutěži. Vyrovnané utkání mezi šestnáctkami, ale trpělivou hrou a tím naším současným nastavením tak jsem si došli pro vítězství. Ke konci utkání jsme krásnou brejkovou situací dali hezký gól a Kilibarda to stvrdil famózní střelou z pětadvaceti metrů. Jde nám to směrem, kterým chceme, ale musíme se soustředit na další utkání. Jestli to proti Brodu zvládneme, tak postoupíme,“ řekl Josef Dvorník, jehož tým souboj s Hodonínem zvládl i bez Uchenny, který dopoledne absolvoval trénink s áčkem, či dlouhodobě zraněného Krupičky.

Baník na nyní na druhé Zlínsko náskok jedenácti bodů, dva body mu chybí k jistotě prvního místa. Anebo mu stačí i jakéhokoliv zaváhání otrokovického týmu.

0
Jiří
Klíma
0
Tomáš
Rigo
0
Filip
Kubala
0
Samuel
Grygar
0
Michal
Frydrych
0
Jakub
Markovič
0
Jiří
Letáček
0
Abdullahi
Tanko
0
Jiří
Boula
0
Eldar
Šehić
0
Daniel
Holzer
0
Ladislav
Almási
0
Martin
Hrubý
0
Patrick
Kpozo
0
David
Buchta
0
Matěj
Šín
0
Jan
Juroška
0
Filip
Blažek
0
Karel
Pojezný
0
David
Lischka
0
Gigli
Ndefe
0
Robert
Mišković