st 9.11.2022
Aktuální zprávy

Předprodej na Spartu: lístky i za zvýhodněné ceny

Ve středu se spouští předprodej vstupenek na pohárové utkání se Spartou. Na duel se můžete dostat i se slevou.

Osmifinále MOL Cupu se Spartou se hraje v sobotu 19. listopadu a patří vzhledem ke své atraktivitě tentokrát do cenové Kategorie I. Prodej probíhá ve třech vlnách, dle kterých se liší i cena (viz grafika): první od 9. do 13. listopadu, druhá od 14. do 18. listopadu, třetí pak v den utkání 19. listopadu.

Ale pozor!

Na utkání se Spartou se můžete dostat i za zvýhodněnou cenu, a to v případě, že se u koupi prokážete vstupenkou z domácího utkání proti Bohemians, které se hraje 12. listopadu. Pak máte při koupi lístku na Spartu nárok na cenu z tarifu Kategorie II, tedy až o 100 korun levněji dle konkrétního typu vstupenky (viz ceník pod textem).

A úplně zdarma může Baník se Spartou vidět ten, kdo si pořídí permanentku na jarní část sezony, jejichž prodej odstartuje již brzy online prostřednictvím webu ticketlive. Zápasy MOL Cupu na domácím hřišti jsou v ceně permice a bude do ni zařazen i pohárový duel proti Spartě, byť se bude hrát v závěru podzimu.

Prodej jednorázových lístků na Spartu bude zahájen ve 14:00 na síti Ticketlive a ve Fanshopu FCB v OC Forum Nová Karolina, k tomu tentokrát přibudou i další formy prodeje během sobotního ligového utkání s Bohemians přímo na Městském stadionu. Pokladny číslo 5 (platba kartou i hotově) a 7 (platba jen hotově) budou před i po utkání s Bohemians vyhrazeny pouze pro prodej vstupenek na Spartu, a prodej lístků na pohár bude pokračovat i po skončení zápasu ve všech zbývajících pokladnách.

Držitelé celosezonních permic mají vstup na Spartu samozřejmě rovněž zdarma.

7
Karel
Pojezný
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
12
Tomáš
Rigo
24
Jan
Juroška
15
Patrick
Kpozo
10
Matěj
Šín
11
Eldar
Šehić
30
Jiří
Letáček
26
Filip
Blažek
35
Jakub
Markovič
17
Michal
Frydrych
29
Ladislav
Takács
19
David
Lischka
21
Jiří
Klíma
0
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar
5
Jiří
Boula
20
Abdullahi
Tanko
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe