po 11.3.2024
Aktuální zprávy

Pozvání k MDŽ přijalo osm stovek žen a dívek

S velmi příjemnou odezvou se setkala iniciativa Baníku, kterou klub před utkáním se Sigmou Olomouc zacílil na ženskou část populace. Jak známo, Baník u příležitosti pátečního MDŽ pozval dívky a ženy na utkání se Sigmou Olomouc zdarma. Pozvání přijalo téměř osm stovek dam.

Téměř osm set, přesně 791 žen a dívek přijalo zdarma pozvánku Baníku na domácí zápas se Sigmou, kterou jim klub adresoval jako dar k jejich svátku. Také díky tomu se v ochozech Městského stadionu v sobotu sešlo takřka deset tisíc fanoušků a fanynek (Baník stále drží třetí místo v průměrné domácí návštěvnosti v této sezoně za Slavií a Spartou).

„Jsme rádi, že odezva mezi ženami byla taková, jaká byla, s touto vírou jsme ostatně tuto pozornost k MDŽ připravovali,“ řekl Matěj Šturala, marketingový a PR ředitel Baníku Ostrava. „Věřím, že i navzdory výsledku zápasu, který jsme si nepřáli, se u nás dámy, které se třeba přišly na Baník podívat poprvé, cítily dobře a přijdou příště zase. Tím spíše, že jim, a nejen jim, znovu připravíme Food zónu,“ pokračoval šéf marketingového a PR úseku Baníku. „Jak jsme už avizovali, Food zónu budeme znovu rozšiřovat, určitě zůstane zachována nabídka kávy a dezertů, kterou jsme pro zápas s Olomoucí zařadili do Food zóny nově,“ ujistil Matěj Šturala.

9
David
Buchta
26
Filip
Blažek
20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
21
Jiří
Klíma
0
Paixao da Silva
Ewerton
7
Karel
Pojezný
17
Michal
Frydrych
11
Eldar
Šehić
77
Gigli
Ndefe
4
Robert
Mišković
19
David
Lischka
29
Ladislav
Takács
5
Jiří
Boula
30
Jiří
Letáček
10
Matěj
Šín
35
Jakub
Markovič
12
Tomáš
Rigo
13
Samuel
Grygar