út 4.10.2022
Aktuální zprávy

Matěj Šín začal s tréninkem!

Velmi dobrá zpráva! Matěj Šín se vydává na cestu zpět do fotbalového světa. Osmnáctiletý hráč Baníku, jenž se potýkal se závažným onemocněním, už začal s tréninkem!

Je to zatím jen první opatrný krok a bude jich ještě na cestě k návratu zapotřebí hodně, nicméně je to krok velmi zásadní. "Matěj začal s tréninkem, absolvoval první zátěžové testy.  Opatrnost je samozřejmě nadále naprosto nezbytná a Matěj stále zůstává pro lékařským dozorem, nicméně je to signál, že vše zatím jde, jak má, a Matěj je a bude v pořádku. Má před sebou hodně práce, všichni věříme, že ji zvládne," řekl Luděk Mikloško, sportovní šéf Baníku Ostrava.

Mladý talent Baníku je rád, že svou cestu zpět na fotbalové hřiště započal. "Pro mě je to obrovské povzbuzení a motivace. Konečně můžu zase trénovat, i když zatím individuálně, a soustředit své myšlenky na fotbal," poznamenal mladý hráč Baníku, jenž cítil obrovskou podporu, jíž se mu dostávalo od jeho nejbližších, od přátel, klubu, hráčů a v neposlední řadě i fanoušků. 

"Všechny ty vzkazy jsem vnímal a chci všem lidem včetně fanoušků za tu podporu poděkovat. Dodávala mi sílu a chuť uzdravit se a zase se do toho všeho pustit. Věřím, že to všechno půjde a že se přiblíží ten den, kdy zase budu moct nazout kopačky a obléknout dres Baníku," vzkázal Matěj Šín.    

77
Gigli
Ndefe
13
Samuel
Grygar
35
Jakub
Markovič
11
Eldar
Šehić
7
Karel
Pojezný
10
Matěj
Šín
28
Filip
Kubala
5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
21
Jiří
Klíma
19
David
Lischka
12
Tomáš
Rigo
0
Paixao da Silva
Ewerton
9
David
Buchta
24
Jan
Juroška
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
26
Filip
Blažek
30
Jiří
Letáček
20
Abdullahi
Tanko
29
Ladislav
Takács