út 28.5.2024
A-tým

Ladislav Takács se loučí

Prvním hráčem, který oficiálně opouští Baník, je Ladislav Takács. Sedmadvacetiletému záložníkovi končí v červnu smlouva a odejde jako volný hráč.

Rodáka z Františkových Lázní provázela během jeho angažmá v Baníku velká smůla. Kvůli nepříjemnému zranění a náročné osteotomii kolena scházel na trávníku dlouhých dvacet měsíců. Vrátil se zcela symbolicky utkáním na Slavii, za kterou dříve nastupoval a odkud na Bazaly přišel.

„Laco si prošel opravdu těžkým obdobím. Prodělal nesmírně dlouhou rekonvalescenci, během které se mu vracely některé svalové obtíže, pro jeho psychiku to určitě nebylo jednoduché období. Ale dokázal se vrátit a měl by teď už být připraven zvládat všechno na sto procent. Přejeme mu, aby ten svůj zdravotní maraton zdárně završil a znovu pravidelně hrál a měl radost z fotbalu,“ řekl šéf sportovního úseku FC Baník Ostrava Luděk Mikloško.

Ladislav Takács během dvou a půl let v Baníku odehrál za Baník jedenáct utkání, vstřelil jeden gól do sítě Hradce Králové v předloňské nadstavbě.

24
Jan
Juroška
11
Eldar
Šehić
95
Daniel
Holzer
9
David
Buchta
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
10
Matěj
Šín
7
Karel
Pojezný
28
Filip
Kubala
35
Jakub
Markovič
13
Samuel
Grygar
21
Jiří
Klíma
12
Tomáš
Rigo
5
Jiří
Boula
20
Abdullahi
Tanko
32
Paixao da Silva
Ewerton