čt 29.9.2022
Aktuální zprávy

Jiří Klíma a Gigli Ndefe hosty dnešní autogramiády v Porubě!

Jiří Klíma a Gigli Ndefe budou hosty dnešní autogramiády, která se bude konat v rámci akce Baník na našich sídlištích od 15 do 18 hodin v Ostravě-Porubě na Hlavní třídě. Oba hráči stráví mezi fans Baníku po půlhodině v rozmezí zhruba od půl čtvrté do půl páté. Hosty zítřejší, tedy páteční stejné akce v Ostravě-Hrabůvce budou Martin Lukeš a Jaroslav Svozil.

Baník znovu vyráží do ulic města mezi své fanoušky. Podobně jako před časem uskutečnil klub podobné akce v Havířově a Frýdku-Místku, vyrazí nyní za svými příznivci do ulic v Ostravě-Porubě a v Ostravě-Hrabůvce.

Autogramiáda hráčů nebo legend Baníku, fanouškovské aktivity (například sprejování vlajek), pohybové aktivity, otevřený mobilní fanshop, dětské soutěže, esport a možnost zahrát si proti esportovým evropským šampionům, to vše bude součástí akce "Baník na našich sídlištích." Přijďte za Baníkem na prostranství u kruhového objezdu na Hlavní třídě v Ostravě-Porubě 29. září v rozmezí od 15. do 18. hodiny, nebo o den později, tedy 30. září ve stejném čase na Náměstí Ostrava-Jih v Ostravě-Hrabůvce.

"Loňské akce v Havířově a Frýdku-Místku, které jsme považovali za pilotní projekt tohoto druhu, se povedly, o to více se nyní těšíme za fanoušky v Ostravě. Jsem rád, že mohu poděkovat ultras Baníku, kteří se s námi na konání této akce podílejí. Těšíme se na všechny fanoušky Baníku!" vzkázal marketingový manažer Baníku Ostrava Jan Krejčíček.

10
Matěj
Šín
19
David
Lischka
5
Jiří
Boula
30
Jiří
Letáček
7
Karel
Pojezný
28
Filip
Kubala
12
Tomáš
Rigo
13
Samuel
Grygar
24
Jan
Juroška
29
Ladislav
Takács
0
Paixao da Silva
Ewerton
11
Eldar
Šehić
9
David
Buchta
17
Michal
Frydrych
4
Robert
Mišković
20
Abdullahi
Tanko
21
Jiří
Klíma
35
Jakub
Markovič
15
Patrick
Kpozo
77
Gigli
Ndefe
26
Filip
Blažek