út 26.3.2024
Aktuální zprávy

Děti do 15 let mohou na duel s Teplicemi zdarma!

Zapojte Baník do svého prázdninového programu, to je vzkaz, který slezský klub před nadcházejícími Velikonocemi adresuje všem dětem do patnácti let. A proto jim nabízí volný vstup na nedělní utkání s Teplicemi, které má výkop v 15:00.

"Dobře víme, že dětem nyní nastanou krátké prázdniny, které budou chtít strávit, jak nejpříjemněji to bude možné. Tím víc nám záleží na tom, aby se Baník stal součástí jejich prázdninového a velikonočního programu," vysvětluje Marketingový a PR ředitel Matěj Šturala, proč se klub rozhodl umožnit dětem do 15 let včetně vstup na utkání s Teplicemi zdarma.

Také děti jsou samozřejmě zvány do pokrmy a pitím pestře zásobené Food zóny, která na stadionu otevírá své brány už ve 13 hodin. Součástí této Food zóny, respektive s ní propojenou Zónou Mladého chachara bude velikonoční stánek, v němž kromě jiného každé dítě, které přijde s pomlázkou o maximální délce 1 metr (ne delší), dostane patřičnou výbavu na pondělní "šmigrust" v podobě speciální baníkovské stužky, tedy stužky v baníkovských barvách a s klubovými motivy.   

Stejně jako v případě nedávného svátku žen, u jehož příležitosti klub pozval na stadion zdarma právě ženskou část veřejnosti, je i nyní nutné si v oficiálním Fanshopu na Městském stadionu vyzvednout v doprovodu rodiče volný lístek pro průchod na stadion: během předprodeje do některého ze sektorů D, v den zápasu pak na déčko anebo do sektoru B1. Pokud se rozhodnete jít na fotbal až na poslední chvíli, v den utkání budou volné vstupenky pro děti také na pokladnách stadionu.

12
Tomáš
Rigo
15
Patrick
Kpozo
7
Karel
Pojezný
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
29
Ladislav
Takács
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
24
Jan
Juroška
30
Jiří
Letáček
35
Jakub
Markovič
26
Filip
Blažek
17
Michal
Frydrych
77
Gigli
Ndefe
13
Samuel
Grygar
0
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
5
Jiří
Boula
20
Abdullahi
Tanko
21
Jiří
Klíma