st 15.3.2023
Aktuální zprávy

David Oulehla v Baníku končí

Baník mírně mění složení svého realizačního týmu. Končí v něm asistent David Oulehla, jenž z klubu odchází po vzájemné dohodě.

David Oulehla přišel do Baníku v létě spolu s Pavlem Vrbou, zůstal součástí realizačního týmu i po odchodu Pavla Vrby a nástupu Pavla Hapala.

„Nyní za námi David Oulehla přišel a otevřeně nám sdělil, že by se chtěl od léta naplno věnovat trenérské práci v roli hlavního trenéra a že proto v Baníku pro příští sezonu pokračovat nebude. Přání Davida Oulehly samozřejmě respektujeme, ale v takovém případě by jeho pokračování v realizačním týmu nemělo smysl. My potřebujeme, aby se každý člen realizačního týmu stoprocentně koncentroval jen na práci v Baníku. Myšlenky na hledání nového angažmá a na jeho přípravu stoprocentní nasazení neumožňují, proto jsme se dohodli na ukončení spolupráce,“ uvedl Luděk Mikloško, sportovní ředitel Baníku Ostrava. „Davidovi Oulehlovi za práci, kterou v Baníku odvedl, děkujeme. A přejeme mu mnoho štěstí v jeho další práci,“ dodal Luděk Mikloško s tím, že realizační tým dokončí sezonu ve stávající podobě, tedy bez Davida Ouhlehly.

30
Jiří
Letáček
12
Tomáš
Rigo
19
David
Lischka
0
Paixao da Silva
Ewerton
28
Filip
Kubala
4
Robert
Mišković
29
Ladislav
Takács
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
21
Jiří
Klíma
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
26
Filip
Blažek
35
Jakub
Markovič
13
Samuel
Grygar
9
David
Buchta
11
Eldar
Šehić
7
Karel
Pojezný
77
Gigli
Ndefe
5
Jiří
Boula