čt 31.8.2023
Aktuální zprávy

Blíží se třetí Auto Heller Cup

​Třetí ročník AUTO HELLER CUPU, turnaje kategorie U7 a U8, se odehraje v sobotu 2. září na Bazalech. Nejmladší členové Akademie Baníku tak spolu se svými soupeři okusí bohatou a úspěšnou historií ověnčené prostředí

Osmička týmů kategorie U7 a osmnáct celků kategorie U8 ze tří různých zemí v sobotu zcela zaplní areál na Bazalech. Důvod? Fotbal. "Jsem rád, že se Auto Heller Cup podařilo zařadit mezi tradiční turnaje, které Akademie Baníku pořádá. Turnaj už má mezi ostatními své místo, což je skvělá zpráva. Za to, že si malí kluci z různých klubů a dokonce z různých zemí můžou mezi sebou na Bazalech zahrát fotbal, vděčíme i podpoře ze strany společnosti Auto Heller, děkuji také městskému obvodu Slezská Ostrava, který nad turnajem převzal záštitu," uvedl Roman Holiš předseda Akademie FC Baník Ostrava.

Program turnaje bude zahájen v sobotu 8.45. Do soubojů kategorie U7 zasáhnou například malí hoši z Górniku Zabrze, mezi týmy kategorie U8 nebude chybět Spartak Trnava, Skalica, ani Górnik Zabrze.

Bližší informace o turnaji naleznete zde.

35
Jakub
Markovič
21
Jiří
Klíma
12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
28
Filip
Kubala
29
Ladislav
Takács
20
Abdullahi
Tanko
17
Michal
Frydrych
9
David
Buchta
77
Gigli
Ndefe
5
Jiří
Boula
24
Jan
Juroška
19
David
Lischka
13
Samuel
Grygar
10
Matěj
Šín
30
Jiří
Letáček
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
26
Filip
Blažek
15
Patrick
Kpozo
4
Robert
Mišković