so 18.2.2023
Juniorka aktuality

Béčko v přípravě zdolalo Zlín B

Rezerva Baníku v předposledním utkání před zahájením jarní části MSFL zvítězila ve Zlíně nad domácím béčkem 1:0. Jediný gól vstřelil Daniel Smékal.

Baník, v jehož dresu se ve druhé půli objevil testovaný Kanaďan Maxim Yeliyashevskyy, zápas rozhodl po hodině hry akcí Elekany a Smékala, který překonal zlínského brankáře.

"Se Zlínem jsme odehráli vyrovnaný zápas ve vysokém tempu. V první půli jsme se báli hrát, málo jsme hráli bez míče, nenabízeli jsme se do kombinace a v důsledku toho nám chyběla přímočarost v přechodové fázi. Nějaké šance jsme si vytvořili, ale v téhle fázi zápasu byli domácí nebezpečnější a my přežili dvě gólovky Kozáka. Po změně stran jsme udělali změny, naše hra dostala dynamiku i přesnost a zápas jsme zvládli i výsledkově. Utkání nám ukázalo, s kým můžeme do soutěže počítat a v generálce již budou tito hráči více vytíženi," řekl trenér Milan Chalupa.

Výsledek:

Zlín B - Baník B 0:1 (0:0)

Branka: 60. Smékal.

Sestava Baníku: Murin - Zálešák, Měkota, Stoklásek, Michlík - Látal, Obuch, Provazník, Drozd, Chukwudi - Smékal. Střídali: Gotsiridse, Halda, M. Jaroň, Elekana, Yeliyashevskyy.

5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
35
Jakub
Markovič
11
Eldar
Šehić
77
Gigli
Ndefe
17
Michal
Frydrych
9
David
Buchta
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
26
Filip
Blažek
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo
10
Matěj
Šín
29
Ladislav
Takács
24
Jan
Juroška
21
Jiří
Klíma
0
Paixao da Silva
Ewerton
30
Jiří
Letáček