pá 27.10.2023
Juniorka aktuality

Béčko hraje doma se Zlínskem

Domácí dvojzápas čeká na přelomu října a listopadu třetiligovou rezervu. Svěřenci Josefa Dvorníka se v neděli na Bazalech od 10:15 popasují nejprve se Zlínskem, za týden pak hostí Třinec.

Čekají nás dva těžké zápasy, ale chceme potvrdit výkonnost i přidat další body do tabulky. Abychom potvrdili příslušnost ke špici před zimní přestávkou. Věřím, že to kluci odpracují stejně dobře jako v Uherském Brodu a dokážeme se i prosadit,“ řekl Josef Dvorník.

Baník se stále po třinácti odehraných zápasech pyšní neporazitelností, ale i Zlínsko patří v aktuální sezoně k tomu nejlepšímu v MSFL. Za druhou Karvinou B je jen o bod a na čtvrté pozici na baníkovce ztrácí bodů šest. K motivaci soupeře přispěje i čtyřlístek bývalých hráčů Baníku v kádru: Patrik Jílovec, Martin Krakovčík, Denis Dziuba, Robert Russmann.

V zápasech mezi juniorkou a Zlínskem, dříve Kvítkovicemi a Otrokovicemi, rozhodně není nuda. Od návratu béčka do MSFL nikdy nepadly méně než čtyři branky, což byl případ posledního vzájemného utkání na Bazalech, které na jaře domácí vyhráli 3:1.

12
Tomáš
Rigo
20
Abdullahi
Tanko
10
Matěj
Šín
35
Jakub
Markovič
24
Jan
Juroška
0
Paixao da Silva
Ewerton
17
Michal
Frydrych
7
Karel
Pojezný
30
Jiří
Letáček
29
Ladislav
Takács
13
Samuel
Grygar
77
Gigli
Ndefe
11
Eldar
Šehić
5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
28
Filip
Kubala
21
Jiří
Klíma
19
David
Lischka
26
Filip
Blažek
9
David
Buchta
15
Patrick
Kpozo