pá 20.9.2024
Aktuální zprávy

Baňky přivítají Líšeň

Utkáním s SK Líšeň bude v neděli 22. září pokračovat zatím bezchybné tažení fotbalistek Baníku 2. ligou žen. Duel s brněnským soupeřem se bude hrát v Radvanicích a má výkop ve 12 hodin.

Také 2. liga žen měla kvůli ničivým záplavám nucenou pauzu, 5. kolo bylo odloženo. Povodně zasáhly také do pracovního procesu "Baněk", ne všechny se v důsledku živelné pohromy měly možnost dostavit se ke společnému tréninku. Trenér Witold Zajac věří, že se tento fakt na nedělním výkonu neprojeví a že jeho tým bude pokračovat v dosavadní spanilé jízdě. Ženy Baníku zatím v dosavadních čtyřech utkáních neztratily ani bod a vévodí ligové tabulce. Líšeň je aktuálně v desetičlenné tabulce šestá, ze čtyř zápasů vybojovala čtyři body.

"Tento týden byl těžký pro všechny," uvedl Witold Zajac. "Polovinu týdne jsme trénovali individuálně a sešli jsme se až ve středu na tréninku, ale ještě ne v kompletním kádru, protože ne všichni se mohli dostat na trénink. Věřím však, že na další zápas budeme optimálně připraveni a uděláme vše pro to, abychom v Ostravě vyhráli a udrželi tři body," ujistil trenér žen Baníku Ostrava.

12
Tomáš
Rigo
9
David
Buchta
21
Jiří
Klíma
33
Erik
Prekop
7
Karel
Pojezný
35
Jakub
Markovič
23
Issa
Fomba
28
Filip
Kubala
18
Roan
Nogha
19
David
Lischka
30
Dominik
Holec
95
Daniel
Holzer
10
Matěj
Šín
13
Samuel
Grygar
66
Matúš
Rusnák
41
Mikuláš
Kubný
32
Paixao da Silva
Ewerton
15
Patrick
Kpozo
37
Matěj
Chaluš
2
Emannuel
Uchenna Aririerisim
5
Jiří
Boula
17
Michal
Frydrych
14
Radim
Šudák
20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
6
Michal
Fukala