včera
Aktuální zprávy

Baňky čeká těžká zkouška

Velmi důležitý a v dosavadním průběhu sezony jeden z nejtěžších zápasů čeká v sobotu fotbalistky Baníku Ostrava. Od 12 hodin nastoupí Baňky v Radvanicích proti Teplicím, které z pěti odehraných utkání čtyři vyhrály a jen jednou odešly poraženy.

Fotbalistkám Baníku patří po 7. kole druhé ligy žen první místo v tabulce. Svěřenkyně trenéra Witolda Zajace ještě neztratily ani bod, díky čemuž drží první příčku i navzdory faktu, že mají jeden zápas k dobru. 

Teplice patří do tříčlenné skupiny pronásledovatelů, kteří zatím prohráli pouze jednou. Teplicím se to přihodilo v posledním kole v utkání s Českými Budějovicemi. Takže se v sobotu v každém případě střetnou dva týmy patřící mezi druholigovou elitu. 

"Teplice si budou chtít z Ostravy odvézt tři body. Ale také my víme, o co hrajeme," uvedl trenér Witold Zajac. "Naše hra vypadá co týden lépe a lépe. Vytváříme spoustu situací, hráčky si na hřišti stále více rozumí a jsme také stále efektivnější. Naše morálka roste od výhry k výhře. Takže v sobotu uděláme vše pro to, abychom v Ostravě udrželi tři body a byli nadále jediným neporaženým týmem v lize," dodal trenér Baníku.

37
Matěj
Chaluš
35
Jakub
Markovič
32
Paixao da Silva
Ewerton
9
David
Buchta
23
Issa
Fomba
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
6
Michal
Fukala
15
Patrick
Kpozo
7
Karel
Pojezný
2
Emannuel
Uchenna Aririerisim
28
Filip
Kubala
12
Tomáš
Rigo
30
Dominik
Holec
41
Mikuláš
Kubný
17
Michal
Frydrych
18
Roan
Nogha
33
Erik
Prekop
20
Abdullahi
Tanko
14
Radim
Šudák
13
Samuel
Grygar
5
Jiří
Boula
19
David
Lischka
21
Jiří
Klíma
95
Daniel
Holzer
66
Matúš
Rusnák