po 23.10.2023
Aktuální zprávy

Baník v sobotu otevře Food zónu!

Velkou, pestrou, chutěmi nabitou a jedinečnou Food zónu otevře Baník na městském stadionu dvě hodiny před začátkem sobotního utkání s Jabloncem (má výkop v 18 hodin). Fotbalový food festival bude ideální předehrou před očekávanou atraktivní fotbalovou podívanou, kterou Baník v této sezoně doma tradičně nabízí. FANOUŠCI, STADION SE V SOBOTU OTEVÍRÁ JIŽ V 16 HODIN, bude co jíst, bude také co pít, kde posedět a poklábosit s přáteli. Součástí akce bude i venkovní improvizovaná hospoda, v níž bude Mistr výčepní čepovat pivo do skla!

Grilovaná vepřová kýta z ofyru s křenem, hořčicí a zelím, grilovaná baníkovská klobása, domácí hranolky, ale také například speciality jako argentinské empanades s vepřovým masem, mexická quesadilla, nachos nebo například tradiční bramboráky nebo langoše, to je jen část pestré nabídky baníkovské food zóny, do které jsou všichni fanoušci zváni už od 16 hodin. Food zóna bude stát na stadionu v prostoru „náměstíčka“ před fanshopem.

V těsné blízkosti bude zřízena také improvizovaná hospoda, v níž bude Mistr výčepní čepovat pivo a pozor! Do 17 hodin nikoliv do kelímků, ale do skla! Proč jen do 17 hodin? Protože po 17. hodině už běží takzvaný zápasový režim, který čepování do skla zakazuje, nicméně pivo poteče, stejně jako nealkoholické nápoje, samozřejmě dál.

Za zvuků reprodukované hudby si budete moci spolu s baníkovskou legendou, jejíž jméno teprve prozradíme, vyzkoušet školu čepování nebo jiné sportovně zábavní aktivity.

Food zóna bude otevřena i během zápasu včetně přestávky, s čímž souvisí důležité upozornění. Areál stadionu bude průchozí, takže za tribunami bude tentokrát v průběhu utkání možné přecházet mezi jednotlivými koridory. Jinými slovy, do food zóny se po celou dobu dostanou všichni domácí fanoušci!

„Chceme domácí utkání co nejvíce zatraktivnit, široká nabídka zajímavých pokrmů a specialit patří k fotbalové kultuře, pakliže chceme dělat fotbal pro celé rodiny, party přátel nebo i jednotlivé fanoušky, kteří se rádi dobře najedí. Samozřejmě uvažujeme o tom, že budeme Food zónu připravovat pro každý další domácí zápas, bude-li o ni zájem,“ uvedl Matěj Šturala, marketingový a PR ředitel Baníku Ostrava.

Nezapomeňte, v sobotu otevíráme už v 16 hodin, přijďte na baníkovskou předzápasovou hostinu!

26
Filip
Blažek
0
Paixao da Silva
Ewerton
20
Abdullahi
Tanko
28
Filip
Kubala
10
Matěj
Šín
4
Robert
Mišković
21
Jiří
Klíma
15
Patrick
Kpozo
35
Jakub
Markovič
12
Tomáš
Rigo
29
Ladislav
Takács
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
13
Samuel
Grygar
7
Karel
Pojezný
30
Jiří
Letáček
5
Jiří
Boula
9
David
Buchta
77
Gigli
Ndefe
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka