po 27.5.2024
Aktuální zprávy

Baník spustil prodej permanentek

Nové permanentky na sezonu 2024/25 jdou do prodeje. Celoroční vstupenky na Baník budou znovu patřit mezi ty nejlevnější v celé FORTUNA:LIZE, byť po delší době dochází k mírnému zdražení.

Plných pět let Baník s cenou hlavních produktů v rámci permanentek vůbec nehýbal. Klub se je i přes značný nárůst cen energií a dalších vstupů v postcovidovém období či velké inflaci v předminulém a uplynulém roce snažil držet na co nejpřijatelnější úrovni, ale letos už byl nucen přikročit k mírnému zdražení.

I přesto cena za fotbal na Baníku zůstává lidová. Typický permanentkář Baníku chodící na protilehlou tribunu B, který si letos bude svou permici prodlužovat, zaplatí za jedno ligové utkání přibližně 150 korun a věrnost se tak mu vrací v podobě příznivější ceny. Permice skýtá pro pravidelného fanouška bezkonkurenčně nejvýhodnější způsob návštěv zápasů Baníku.

„Troufnu si říct, že v porovnání s jinými segmenty zábavy či sportů to je pořád opravdu velmi příznivá cena. Nákupem permanentky se dají v porovnání s jednorázovým vstupným na tribunách A a B ušetřit i dva až tři tisíce korun, samozřejmě dle místa v hledišti. Věříme, že to může být dostatečná motivace i pro potenciální nové členy v řadách našich permanentkářů,“ uvedl výkonný ředitel FC Baník Ostrava Michal Bělák.

V ceně permanentky je vedle všech domácích zápasů áčka v základní části a nadstavbě také bezplatné vstupné na domácí přípravná utkání, domácí zápasy MOL Cupu a utkání béčka Baníku, které postoupilo do druhé ligy a v příští sezoně jej čekají zajímavé souboje třeba s Opavou, Zlínem či Brnem.

Do benefitů permice bude náležet rovněž přednostní právo na rezervaci svého celoročního místa a sleva 10% na vstupné v předkole Evropské konferenční ligy, plus sleva 10% na nákup ve fanshopu.

Systém předprodeje zůstává stejný jako doposud, utkání budou znovu rozdělena do kategorií I (Slavia, Sparta, Plzeň) a II (zbytek týmů). Mírný nárůst vstupného se logicky dotýká i jednorázových lístků (viz ceník).

Prodej byl zahájen v pondělí 27. května v 15:00 a celý týden až do neděle 2. června probíhá výhradně na webu ticketlive.cz, jelikož oficiální fanshop je kvůli atletickému mítinku Zlatá tretra Ostrava a celkové rekonstrukci na měsíc mimo provoz. Od příštího pondělka 3. června bude fanshop dočasně nahrazen prodejním stánkem v OC Forum Nová Karolina v prvním podzemním podlaží jako během Vánoc. Tamtéž bude možno vyměnit e-ticket za plastovou kartičku. Plnohodnotný provoz fanshopu na Městském stadionu pak bude opětovně obnoven v pondělí 1. července.

Permanentky lze koupit i v městských infocentrech (Elektra, Jih, Svinov, Havířov, Orlová, Opava), je však nutné počítat s tím, že se zde nevydávají plastové karty, nýbrž pouze e-tickety.

Stávající permanentkáři mají svá aktuální místa blokována do 20. června.


Klíčová data k prodeji permanentek:

27. 5. - 2. 6.

Prodej pouze přes ticketlive.cz

3. 6. - 28. 7.

Prodej ve stánku v OC Forum Nová Karolina

27. 5. - 20. 6.

Rezervace míst současným permanentkářům

21. 6.

Uvolnění všech nerezervovaných míst do volného prodeje

1. 7.

Znovuzahájení prodeje ve Fanshopu FCB na Městském stadionu


21
Jiří
Klíma
19
David
Lischka
32
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
95
Daniel
Holzer
12
Tomáš
Rigo
13
Samuel
Grygar
9
David
Buchta
24
Jan
Juroška
7
Karel
Pojezný
28
Filip
Kubala
11
Eldar
Šehić
17
Michal
Frydrych
35
Jakub
Markovič
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula