před 3 dny
Aktuální zprávy

Baník se převléká do Macronu

Baník od nadcházející sezony oblékne italská sportovní značka Macron. Obě strany uzavřely víceletou dohodu o spolupráci.

„Spojení se zavedeným sportovním brandem Macron je důkazem naší snahy o neustále zlepšování a otevírá nám nové možnosti a řešení jak na poli sportovního vybavení, tak i merchandisingu. Těšíme se na společnou a věříme i oboustranně úspěšnou budoucnost. Italský design a móda mají ve světě skvělé renomé a těší nás, že jedním z jeho reprezentantů se teď stává i Baník,“ prohlásil k nové spolupráci výkonný ředitel FC Baník Ostrava Michal Bělák.

Společnost Macron, která má sídlo v Bologni v regionu Emilia-Romagna, je na trhu od roku 1971. „Jsme nesmírně rádi, že se můžeme vydat na novou cestu s jedním z nejvýznamnějších klubů v historii českého fotbalu,“ uvedl generální ředitel společnosti Macron Gianluca Pavanello. 

„Baník Ostrava má úžasnou historii a my se těšíme, že s ním budeme v budoucnu psát nové vzrušující kapitoly. Jsme rádi, že můžeme Baníku nabídnout to nejlepší z technického týmového oblečení. S nadšením budeme spolupracovat na vývoji exkluzivních zápasových souprav a nové řady týmového oblečení, které by dokázalo zprostředkovat symboly, historii a identitu klubu a na které budou hráči na hřišti i fanoušci na tribunách hrdí,“ doplnil Gianluca Pavanello.

Áčko Baníku se do Macronu převléká počínaje soustředěním v polské Opalenici, ale nadcházející přípravné zápasy zatím odehraje ještě v třetí, katalogové variantě dresů. Dvě hlavní oficiální sady pro soutěžní ročník 2024/25 budou představeny před začátkem sezony.

„Slibujeme si od této spolupráce i výrazné zlepšení servisu a dostupnosti pro fanoušky, kteří si nyní budou moct zakoupit prakticky jakýkoliv kus z kolekce vybavení hráčů ligového áčka,“ doplnil marketingový a PR ředitel FC Baník Ostrava Matěj Šturala.

Do Macronu se nyní postupně převléknou všechny týmy od áčka po žákovské kategorie. Veškerý merchandising pak půjde do prodeje se znovuotevřením oficiálního klubového Fanshopu FCB na Městském stadionu, který nyní prochází závěrečnou fází rekonstrukce a otevřen by měl být znovu v pondělí v 8. července.

0
Matěj
Šín
0
Martin
Hrubý
0
Samuel
Grygar
0
Jiří
Klíma
0
Paixao da Silva
Ewerton
0
Tomáš
Rigo
0
Daniel
Holzer
0
Patrick
Kpozo
0
David
Buchta
0
Jan
Juroška
0
David
Lischka
0
Michal
Frydrych
0
Jiří
Letáček
0
Jiří
Boula
0
Robert
Mišković
0
Gigli
Ndefe
0
Filip
Kubala
0
Eldar
Šehić
0
Jakub
Markovič
0
Ladislav
Almási
0
Abdullahi
Tanko
0
Karel
Pojezný