pá 20.10.2023
Aktuální zprávy

Autogramiáda přilákala mnoho fanoušků

Velký zájem o autogramy, stovky, možná tisíce společných fotografií, přátelské rozhovory, výborná nálada. To byly průvodní jevy čtvrteční VELKÉ AUTOGRAMIÁDY BANÍKU, která se konala od 17 hodin až do večera v OC Forum Nová Karolina. Akce přilákala na patnáct set zájemců o podpisy. A dostalo se na všechny.

Kompletní A-tým a s výjimkou aktuálně absentujícího asistenta Dannyho Searla také kompletní realizační tým Baníku se ve čtvrtek v podvečer a večer několik hodin věnoval svým fanouškům. Počet rozdaných podpisů se počítal na stovky, možná na tisíce, mnozí příznivci si kromě podpisových karet nechali zvěčnit baníkovce také na nejrůznější fotografie, knihy či plakáty ze svých sbírek. 

"Bylo super sejít se takhle vlastně s celým Baníkem, se všemi hráči a trenéry. Všichni se ochotně fotili, dalo se s nimi pokecat, byli příjemní. Díky za to vše a díky Baníku, že tohle zase po nějakém čase připravil," řekl fanoušek Petr Hošek z Poruby, který si v tašce odnášel nejen spoustu podepsaných karet, vlastní album s fotkami baníkovců, ale taky plakát, který na autogramiádě vyhrál díky šikovnosti v esportovém zápolení, které bylo také součástí akce.

"Jsme rádi nejen za velký zájem, se kterým se akce setkala," uvedl Matěj Šturala, marketingový a PR ředitel Baníku Ostrava, který kvitoval dlouhou frontu čekajících fanoušků, která se obtáčela nejvyšším patrem obchodního centra podél obchůdků až k východu. "Důležité bylo, že se na všechny zájemce dostalo. Velká účast na akci signalizuje, že zájem fanoušků se skutečně zvedá, takže doufám, že všichni přijdou na nejbližší domácí utkání s Jabloncem a že návštěva na tomto utkání, které nás čeká za týden v sobotu, překročí hranici deseti tisíc diváků," dodal Matěj Šturala. 

10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
30
Jiří
Letáček
7
Karel
Pojezný
21
Jiří
Klíma
12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
24
Jan
Juroška
35
Jakub
Markovič
0
Paixao da Silva
Ewerton
5
Jiří
Boula
26
Filip
Blažek
19
David
Lischka
17
Michal
Frydrych
29
Ladislav
Takács
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe