po 2.12.2019
Aktuální zprávy

Baník zahájil prodej jarních permanentek a voucherů

Baník Ostrava zahájil prodej jarních permanentek. Klub zároveň spustil prodej takzvaných vstupenkových voucherů v hodnotě 300, 500 a 1000 korun, které je možno proměnit za vstupenku na jednotlivé zápasy i za jarní permanentku na sezonu 2019/20.

Pro fanouška Baníku Ostrava ideální vánoční dárek. Ať už vstupenkový voucher, nebo jarní permanentka samotná. Stačí navštívit některý z baníkovských fanshopů (na městském stadionu, nebo v OC Forum Nová Karolina) a permanentku na jarní zápasy Baníku si koupit. Nebo otevřít webové stránky ticketlive.cz, a tam zakoupit permanentku nebo vstupenkový voucher.

„S prodejem jsme oficiálně začali 1. prosince. Vstupenkové vouchery je možné proměnit za jednotlivé vstupenky na utkání až do vyčerpání celkové hodnoty voucheru. Při nákupu za cenu, která převyšuje hodnotu voucheru, lze doplatit částku hotově či kartou. Je samozřejmě možné využít jej i při nákupu jarní permanentky,“ uvedl Marek Lorenc, tiskový mluvčí Baníku Ostrava.

Jarní permanentky skýtají všechny bonusy, které nabízí permanentka celosezonní. Především majiteli podrží místo do sezony 2020/21 a upřednostní jej při nákupu vstupenek na venkovní utkání. Nabudou platnosti s prvním jarním domácím utkáním, platí i na zápasy nadstavbové části a samozřejmě budou případně platné i pro domácí duel MOL Cupu.

Jarní permanentka je k mání za 1290 korun do sektoru A, 990 korun do sektoru B, 890 korun do sektorů C a D. Dětská permanentka je k dostání za 190 korun. Veškeré další informace o cenách a slevách naleznete zde:

https://fcb.cz/zobraz.asp?t=vstupenky-ceny

9
David
Buchta
15
Patrick
Kpozo
77
Gigli
Ndefe
11
Eldar
Šehić
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo
10
Matěj
Šín
26
Filip
Blažek
21
Jiří
Klíma
5
Jiří
Boula
17
Michal
Frydrych
13
Samuel
Grygar
28
Filip
Kubala
30
Jiří
Letáček
29
Ladislav
Takács
19
David
Lischka
0
Paixao da Silva
Ewerton
4
Robert
Mišković
24
Jan
Juroška
35
Jakub
Markovič
20
Abdullahi
Tanko