čt 16.5.2019
Aktuální zprávy

Dobrá zpráva: další lístky pro baníkovce

Baník vybojoval další vstupenky pro své příznivce na finále MOL Cupu. Na souboj Baníku se Slavií bude moct ve středu do Olomouce dorazit o několik stovek ostravských fanoušků víc! Lístky se začnou prodávat od pátku 16:00 a znovu pouze letošním či novým permanentkářům.

Že se po první várce lístků v předprodeji jen zaprášilo, se dalo čekat. Zájem fanoušků totiž výrazně převyšuje možnosti a kapacitu, kterou Baníku přidělil pořadatel zápasu Fotbalová asociace ČR. Vedení klubu se však dnes dodatečně po složitých jednáních povedlo vybojovat další místa navrch. Konkrétní cifra vstupenek bude známa po fyzickém převzetí v Olomouci, mělo by se však řádově jednat o několik stovek kusů. 

I tentokrát mají přednostní právo nákupu majitelé letošních či nových permanentek. Upozorňujeme, že na jednu platnou permanentku lze provést pouze jeden nákup lístků na finále MOL Cupu – na jednu permici tedy nelze nakupovat dvakrát.

Na jednu permanentku bude opět možné koupit maximálně dvě vstupenky. Jediným prodejním místem budou pokladny číslo 3, 4 a 5 na Městském stadionu: prodej odstartuje v pátek od 16:00. Ve fanshopech předprodej neprobíhá! Při nákupu nelze uplatnit žádné slevy. 

Přesné číslo lístků, které znovu půjdou do prodeje, Baník oznámí v pátek po převzetí vstupenek v Olomouci.

19
David
Lischka
13
Samuel
Grygar
26
Filip
Blažek
7
Karel
Pojezný
77
Gigli
Ndefe
4
Robert
Mišković
28
Filip
Kubala
12
Tomáš
Rigo
30
Jiří
Letáček
20
Abdullahi
Tanko
0
Paixao da Silva
Ewerton
21
Jiří
Klíma
29
Ladislav
Takács
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
11
Eldar
Šehić
9
David
Buchta