pá 12.8.2022
Juniorka aktuality

Béčko míří do Kroměříže

Napravit smolný závěr utkání s Rosicemi a přivézt ideálně všechny tři body, s tímto cílem vyráží B-tým Baníku na utkání 2. kola MSFL do Kroměříže. Utkání se hraje v sobotu 13. srpna od 17 hodin na hřišti Hanácké Slavie.

Juniorka Baníku v prvním kole MSFL smolně ztratila zápas s Rosicemi v nastaveném čase. Kroměříž nastřílela pět gólů na hřišti Blanska. "To jsou sice fakta, ale nic z toho neznamená, že nejedeme do Kroměříže s cílem uspět a pokud možno získat všechny tři body," řekl Milan Chalupa, trenér B-týmu Baníku.

"Na zápas v Kroměříži se těšíme, je tam příjemné fotbalové prostředí, vždy dobrá atmosféra, navíc je Kroměříž místem, kde bydlí majitel Baníku, takže dost důvodů pro to, aby se hráči předvedli v tom nejlepším možném světle," pokračoval Milan Chalupa, jenž ve skutečnosti, že Kroměříž před týdnem nadělila pětku Blansku, nevidí důvod k obavám.

"O kvalitách Kroměříže samozřejmě víme, snadný zápas nás v žádném případě nečeká. Na druhou stranu, protože jsme ten zápas viděli, si myslím, že výsledek 0:5 úplně neodpovídá tomu, co se v Blansku na hřišti dělo. Nicméně to utkání nám určitě přinejmenším naznačilo, co nás v Kroměříži čeká," uzavřel Milan Chalupa.

5
Jiří
Boula
19
David
Lischka
7
Karel
Pojezný
26
Filip
Blažek
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
17
Michal
Frydrych
30
Jiří
Letáček
35
Jakub
Markovič
28
Filip
Kubala
9
David
Buchta
0
Paixao da Silva
Ewerton
12
Tomáš
Rigo
15
Patrick
Kpozo
21
Jiří
Klíma
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
11
Eldar
Šehić