čt 17.2.2022
Aktuální zprávy

Film o Baníku online! Pusťte si Nejlepší u nás!!!

Propásli jste v kinech dokument o Baníku „Nejlepší u nás!!!"? Nebo jste jej viděli, líbil se vám a rádi byste film zhlédli znovu? Konečně máte příležitost. Projekt Bez frází a Baník Ostrava film nabídne prostřednictvím on-line promítání, za cenu 150 korun si budete moct snímek zhlédnout v několika termínech ve dnech 23. až 27. února. Nákupem vstupenky navíc finančně podpoříte spolek Baník Baníku.

Film Nejlepší u nás!!!, který vznikl ve spolupráci Baníku Ostrava se sportovním projektem Bez frází, míří po úspěšné premiéře v ostravských a polských kinech také na vaše obrazovky. V rámci akce Týden filmů Bez frází bude Nejlepší u nás!!! dostupný příští týden v pěti termínech od středy do neděle (23. - 27. 2.).

V praxi to znamená, že si už nyní můžete za 150 korun zakoupit lístek a určit sami datum, kdy chcete film doma sledovat. V termínu, který zvolíte, vám pak v 17:00 hodin přijde do e-mailové schránky odkaz na zhlédnutí filmu Nejlepší u nás!!!. Ten si pak budete moct pustit kdykoliv a na jakémkoliv zařízení po dobu následujících čtyřiadvaceti hodin.

Spolu s filmem Nejlepší u nás!!! zakoupením vstupenky obdržíte navíc také odkazy na zhlédnutí dalších dvou dokumentů z dílny projektu Bez frází: Cheza je jen jedna a Žokejové: Cesta na Velkou pardubickou.

Pro fanoušky Baníku je důležitá také zpráva, že část výtěžku z každé prodané vstupenky bude věnován fanouškovskému spolku Baník Baníku!

A ještě jedna zvláštní motivace pro příznivce slezského klubu: Všechny prodané vstupenky jsou slosovatelné a ve hře je deset hodnotných cen. Mezi nimi například dres Baníku s podpisy padesáti klubových legend, nebo hraný dres Filipa Kaloče s jeho podpisem.

Nepropásněte možnost pustit si doma film o Baníku!

Vstupenky na on-line promítání filmu Nejlepší u nás!!! si můžete koupit ZDE.

12
Tomáš
Rigo
77
Gigli
Ndefe
24
Jan
Juroška
30
Jiří
Letáček
10
Matěj
Šín
20
Abdullahi
Tanko
26
Filip
Blažek
19
David
Lischka
11
Eldar
Šehić
29
Ladislav
Takács
21
Jiří
Klíma
13
Samuel
Grygar
4
Robert
Mišković
7
Karel
Pojezný
28
Filip
Kubala
9
David
Buchta
15
Patrick
Kpozo
17
Michal
Frydrych
5
Jiří
Boula
0
Paixao da Silva
Ewerton
35
Jakub
Markovič