st 20.3.2024
Aktuální zprávy

Předprodej na Teplice, děti mají vstup zdarma

Předprodej na utkání s Teplicemi byl právě spuštěn. Klub připravil "velikonoční" akci pro všechny děti do 15 let, které mají vstup zdarma. Utkání se koná v neděli 31. března od 15:00.

Předprodej probíhá dle tradičního schématu: za zvýhodněnou cenu potrvá do soboty 30. března, v den zápasu už se lístky budou prodávat pouze za plnou cenu. Jedná se o utkání cenové kategorie II.

Po úspěšné odezvě ženské části veřejnosti s promo akcí u příležitosti MDŽ Baník přichystal speciální příležitost i na utkání s Teplicemi. Na krátké velikonoční prázdniny otevře stadion zdarma všem dětem do 15 let. Opět je nutné si pouze v oficiálním Fanshopu na Městském stadionu vyzvednout v doprovodu rodiče volný lístek pro průchod na stadion: během předprodeje do některého ze sektorů D, v den zápasu pak na déčko anebo do sektoru B1. Pokud se rozhodnete jít na fotbal až na poslední chvíli, v den utkání budou volné vstupenky pro děti také na pokladnách stadionu.

Vstupenky lze nakupovat on-line na webu ticketlive.cz či přímo v oficiálním Fanshopu FCB na Městském stadionu Ostrava, který je tentokrát kvůli pátečnímu velikonočnímu svátku otevřen jen do čtvrtka.

5
Jiří
Boula
11
Eldar
Šehić
24
Jan
Juroška
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
20
Abdullahi
Tanko
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
21
Jiří
Klíma
9
David
Buchta
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
26
Filip
Blažek
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič
12
Tomáš
Rigo
10
Matěj
Šín
30
Jiří
Letáček
4
Robert
Mišković
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo