pá 26.4.2024
Juniorka aktuality

Nedělní předkrm: béčko hostí Bohunice

Rozjetý lídr MSFL, plný dům na Bazalech. Předkrm před nedělním odpoledním utkáním áčka obstará zajímavý zápas třetiligové rezervy proti Bohunicím, který má na Slezské Ostravě výkop v 10:15.

Karty jsou tentokrát rozdány zcela jasně: Baník je proti nováčkovi z brněnských Bohunic favoritem, ale kolikrát papírové předpoklady v utkáních prvního a posledního týmu v tabulce selžou. 

„Rozhodně nic nepodceňujeme a zodpovědně se na to utkání připravujeme. Každý zápas má stejnou důležitost, je to další z malých krůčků na cestě k našemu cíli a věřím, že se naši hrou dokážeme prosadit,“ řekl trenér Josef Dvorník, jehož tým z posledních šesti zápasů pět vyhrál a jednou remizoval a v čele průběžné tabulky má tříbodový náskok na Zlínsko.

Baníkovce na zteč navíc požene dvanáctý hráč v podobě vyprodané tribuny na Bazalech. Jak už jsme informovali, fanoušci si na utkání rezervy připomenou 65 let výročí otevření Bazalů a aktuální možná kapacita stadionu se naplnila rezervacemi permanentkářů už v předprodeji. Na místě proto žádné další lístky v prodeji nebudou. Zápas ale bude možno sledovat alespoň na streamu.

7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
26
Filip
Blažek
4
Robert
Mišković
20
Abdullahi
Tanko
28
Filip
Kubala
35
Jakub
Markovič
9
David
Buchta
12
Tomáš
Rigo
5
Jiří
Boula
30
Jiří
Letáček
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
15
Patrick
Kpozo
10
Matěj
Šín
21
Jiří
Klíma
17
Michal
Frydrych
13
Samuel
Grygar
24
Jan
Juroška
29
Ladislav
Takács
11
Eldar
Šehić