po 11.3.2024
Aktuální zprávy

Pozvání k MDŽ přijalo osm stovek žen a dívek

S velmi příjemnou odezvou se setkala iniciativa Baníku, kterou klub před utkáním se Sigmou Olomouc zacílil na ženskou část populace. Jak známo, Baník u příležitosti pátečního MDŽ pozval dívky a ženy na utkání se Sigmou Olomouc zdarma. Pozvání přijalo téměř osm stovek dam.

Téměř osm set, přesně 791 žen a dívek přijalo zdarma pozvánku Baníku na domácí zápas se Sigmou, kterou jim klub adresoval jako dar k jejich svátku. Také díky tomu se v ochozech Městského stadionu v sobotu sešlo takřka deset tisíc fanoušků a fanynek (Baník stále drží třetí místo v průměrné domácí návštěvnosti v této sezoně za Slavií a Spartou).

„Jsme rádi, že odezva mezi ženami byla taková, jaká byla, s touto vírou jsme ostatně tuto pozornost k MDŽ připravovali,“ řekl Matěj Šturala, marketingový a PR ředitel Baníku Ostrava. „Věřím, že i navzdory výsledku zápasu, který jsme si nepřáli, se u nás dámy, které se třeba přišly na Baník podívat poprvé, cítily dobře a přijdou příště zase. Tím spíše, že jim, a nejen jim, znovu připravíme Food zónu,“ pokračoval šéf marketingového a PR úseku Baníku. „Jak jsme už avizovali, Food zónu budeme znovu rozšiřovat, určitě zůstane zachována nabídka kávy a dezertů, kterou jsme pro zápas s Olomoucí zařadili do Food zóny nově,“ ujistil Matěj Šturala.

11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
15
Patrick
Kpozo
30
Jiří
Letáček
19
David
Lischka
29
Ladislav
Takács
77
Gigli
Ndefe
26
Filip
Blažek
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
21
Jiří
Klíma
9
David
Buchta
0
Paixao da Silva
Ewerton
4
Robert
Mišković
10
Matěj
Šín
20
Abdullahi
Tanko
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
7
Karel
Pojezný
28
Filip
Kubala
12
Tomáš
Rigo