po 4.3.2024
Aktuální zprávy

Baník v sobotu otevře Food zónu!

Nejen vstup zdarma pro všechny ženy a dívky jako prezent ke Dni žen chystá Baník pro nejbližší domácí utkání se Sigmou Olomouc.

Klub připravuje opravdovou příjemnost i pro mužskou část fanouškovské obce (ženskou část nevyjímaje!). Poprvé v tomto kalendářním roce bude součástí zápasu také Food zóna! Také proto budou brány městského stadionu v sobotu otevřeny už hodinu a půl před utkáním, tedy již v 16:30.

Jarní počasí je zřejmě definitivně tady, možnost příjemně se před zápasem venku občerstvit, dobře si na vzduchu pochutnat na dobrém jídle a pití se nabízí. A Baník reaguje. Poprvé v tomto kalendářním roce bude v areálu stadionu před utkáním i o přestávce otevřena Food zóna.

"Vnímáme velmi silně reakci fanoušků na Food zónu, kterou jsme začali v době, kdy nám to počasí umožňovalo, otevírat na podzim. Věděli jsme, že na jaře budeme pokračovat," řekl Matěj Šturala, marketingový a PR ředitel Baníku.

"Pro letošní rok jsme mírně obměnili a stále obměňujeme síť našich prodejců, ale postupně a velmi rychle se chceme dostat nejen na úroveň nabídky z podzimu, ale chceme tuto úroveň ještě překonat. Už nyní se fanoušci mohou těšit na pestrou nabídku jídel a pití, dámy, které mají na utkání s Olomoucí vstup zdarma, ocení i dobrou kávu s nabídkou dezertů," doplnil Matěj Šturala.

Další novinkou, která bude součástí Food zóny, je Zóna Mladého Chachara, v níž si malí vlajkonoši a fanoušci Baníku budou kromě střelby míčem na terč a e-Sportových aktivit moci vyzkoušet také například malování baníkovských barev, třeba ve formě znaku, na tvář. Také Zónu Mladého Chachara se bude Baník snažit s každým dalším domácím utkáním zpestřit a zdokonalit.

Nezapomeňte, Food zóna v areálu městského stadionu otevírá v sobotu své brány již v 16:30.

10
Matěj
Šín
77
Gigli
Ndefe
12
Tomáš
Rigo
9
David
Buchta
26
Filip
Blažek
35
Jakub
Markovič
11
Eldar
Šehić
28
Filip
Kubala
24
Jan
Juroška
21
Jiří
Klíma
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács
19
David
Lischka
4
Robert
Mišković
0
Paixao da Silva
Ewerton
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
30
Jiří
Letáček
5
Jiří
Boula