pá 24.9.2021
JUN

Béčko nadále vítězně: Baník - Vratimov 3:1

Rezerva Baníku pokračuje ve vítězném tažení. V utkání 9. kola MSFL si svěřenci Tomáše Hejduška poradili s Vratimovem a vyhráli 3:1.

V prvním poločase měl Baník hru ve své moci a vedle dvou vstřelených gólů mohl přidat minimálně další dva. Už V 6. minutě poslal Ondřej Chvěja míč z pravé strany před vratimovskou branku, tam si míč zpracoval Daniel Smékal a zblízka otevřel skóre. Ondřej Chvěja mohl vzápětí zvýšit, ale jeho tutovku mu výborným zákrokem nohou zmařil gólman Střalka.

Pak se parádní individuální akcí blýsknul Denis Granečný, z levé strany se s míčem probil k ose hřiště a dopředu, posunul Petru Jaroňovi, a ten zvýšil.

Ondřej Chvěja měl druhou velkou šanci krátce před poločasem, hlavou mířil do branky, Střalka jeho pokus lapil.

Třígólový náskok zajistil Baníku parádní hlavičkou David Stoklásek, jenž zužitkoval dobře zahraný přímý kop Dominika Holaně.

Stejně dobře zacentroval v 73. minutě vratimovský pravý bek Adam Varadi, John Igbinoba hlavou propálil Radovana Murina a Baník tak v této sezoně poprvé na Bazalech inkasoval.

Hosté vycítili šanci, jejich motivace byla znát a v samém závěru mohl snížit Michal Hladík. Radovan Murin to však nepřipustil. Také Adam Střalka ve druhé brance se činil, a tak ani Filip Zouhar v závěru zápasu stav utkání nezměnil.

Fotogalerie

Ohlasy k utkání

MILAN CHALUPA: "Měli jsme za sebou nestandarní týden, hodně našich kluků bylo ve středu v Praze na pohárovém utkání A-týmu, takže jsme byli v očekávání, jak se někteří kluci vypořádají s únavou a celý tým s neobvyklým týdenním cyklem. Myslím, že jsme to docela zvládli, i když u některých hostujících hráčů byla cítit až přemotivovanost, což vyústilo i v některé šance. Věřím, že v příštím kole navážeme stejně dobrým výsledkem a lepším výkonem."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Radovan Murin90100

Informace o utkání

24.
pátek
září
Baník B VS Vratimov
MSFL

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 6. Smékal, 36. Jaroň, 65. Stoklásek – 73. Igbinoba. Rozhodčí: Silný - Hubený, Macrineanu, ŽK: Kulig, Říha, Zouhar, Zálešák – Hladík, Ožvolda.
Diváci: 342

Sestavy

Baník B

Murin - Zálešák, Harušták (76. Říha), Stoklásek, Granečný (62. Zouhar) - Sanneh (62. Holaň), Kulig - Jaroň, Chvěja (46. Martiník), Kostka (62. Sotorník) - Smékal.

Vratimov

Střalka - Varadi (81. Demjaněnko), Dziuba, Igbinoba, Hruška (61. Hajnoš) - Ožvolda, Bzirský (69. Skwarczek) - Hladík, Duda, Klejnot (61. Chopek) - Teplý (61. Baďura).
26
Filip
Blažek
4
Robert
Mišković
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
77
Gigli
Ndefe
21
Jiří
Klíma
28
Filip
Kubala
9
David
Buchta
19
David
Lischka
29
Ladislav
Takács
12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
0
Paixao da Silva
Ewerton
7
Karel
Pojezný
5
Jiří
Boula
10
Matěj
Šín
30
Jiří
Letáček
24
Jan
Juroška
35
Jakub
Markovič