ne 20.9.2020
ZEN

Vítězné tažení pokračuje: FC Praha - Baník Ostrava 1:2!

Ani ve třetím utkání ženy Baníku neztratily. I když to na půdě FC Praha neměl snadné, duel 3. kola druhé ligy žen díky vydařené koncovce zvládly vítězně: FC Praha - Baník Ostrava 1:2!

V prvním poločase se Baníku navzdory relativně rychlému vedoucímu gólu nedařilo získat herní dominanci a byl to domácí tým, který se dostával do šancí. Díky zákrokům gólmanky Lenky Roháčkové dokázaly Pražanky jen vyrovnat a žádné další góly už nepřidaly.

Ve druhém poločase už to bylo ze strany Ostravanek o něčem jiném. Před zraky skupinky fanoušků Baníku se dokázaly vybičovat k lepšímu výkonu, Pražanky se do žádné další šance nedostaly, naopak to byl Baník, kdo v 82. minutě rozhodl o svém vítězství. Juniorká Veronika Regecová, která nastoupila v 72. minutě, dokonale zužitkovala rychlou brejkovou akci Baníku, díky čemuž Ostravanky pokračují druholigovým tažením bez ztráty bodu. 

Ohlasy k utkání

Milan Páleník: "V prvním poločase jsme nepodali výkon, který by nás uspokojil a nerozhodný stav jsme udrželi se štěstím a díky výkonu Lenky Roháčkové v brance. Ve druhém poločase už jsme byli aktivnější a nakonec jsme svou aktivitu zužitkovali ve vítězný gól. Chci poděkovat fanouškům, kteří se přišli na utkání v Praze podívat a holkám v jejich boji pomohli."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
1Lenka Roháčková90100

Informace o utkání

19.
sobota
září
FC Praha VS Baník
II. liga

Statistiky

Poločas: 1:1
Branky: 38. Fedorková - 15. Hegrová, 82. Regecová. Rozhodčí: Pachtová. ŽK: Vojtková, Hrubá.
Diváci: 100

Sestavy

Baník

Roháčková - Hrubá (68. Kremserová), Weidingerová, Hlavenková, Stařinská - Votková, Sehnálková, Burová - Hegrová (72. Regecová), Blahová (80. Blinková), Kütnerová (86. Kremserová).
21
Jiří
Klíma
7
Karel
Pojezný
77
Gigli
Ndefe
35
Jakub
Markovič
29
Ladislav
Takács
0
Paixao da Silva
Ewerton
26
Filip
Blažek
10
Matěj
Šín
9
David
Buchta
5
Jiří
Boula
11
Eldar
Šehić
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
24
Jan
Juroška
30
Jiří
Letáček
13
Samuel
Grygar
19
David
Lischka
4
Robert
Mišković
20
Abdullahi
Tanko