pá 16.8.2019
Juniorka aktuality

Béčko míří do Vyškova. Pro tři body?

Byl to dobrý začátek sezony? Nebo špatný začátek? Nebo jaký to byl vlastně začátek? Béčko Baníku, nováček MSFL, ve dvou úvodních zápasech třetí ligy neprohrálo. Ani nevyhrálo. Po remíze z Nového Města na Moravě přišla druhá plichta doma proti Blansku, v jehož kádru je několik exligových hráčů. V sobotu (16.30) čeká rezervu Baníku třetí zápas sezony. Ve Vyškově. A trenér Daniel Tchuř si přeje všechny tři body.

"Máme za sebou dva zápasy, v nichž jsme prokázali, že herně i fyzicky jsme na tom dobře. Zlepšit se potřebujeme zejména ve finální fázi, abychom převahu, kterou si dokážeme vytvořit, také zúročili," řekl Daniel Tchuř, trenér baníkovského béčka. "Ve Vyškově nás čeká další těžký zápas, ale takové budou všechny, na to jsme připraveni. Každý tým v MSFL se bude chtít proti Baníku vytáhnout. S tím se musíme poprat, ale podle mého soudu na to máme. Jen to vyjádřit výsledkově," pokračoval Daniel Tchuř. Jeho tým bude pro utkání ve Vyškově opět posílen o několik hráčů A-týmu. "Kdo to bude a kolik jich bude, to si ještě nechám pro sebe. Každopádně se na výkony všech kluků z áčka těším. A specielně na jednoho z nich," dodal trenér Baníku, aniž by upřesnil, koho má na mysli.

Pokud jde o cíl, s nímž půjde Baník do utkání, Daniel Tchuř nekličkuje. "Chceme tři body. Pokud budeme hrát se stejným zápalem i kvalitou, jako v předchozích zápasech, a vylepšíme řešení finálních situací, věřím, že je můžeme vybojovat, jakkoliv o kvalitě Vyškova nijak nepochybujeme," uzavřel Daniel Tchuř.  

10
Matěj
Šín
12
Tomáš
Rigo
30
Jiří
Letáček
4
Robert
Mišković
0
Paixao da Silva
Ewerton
77
Gigli
Ndefe
24
Jan
Juroška
29
Ladislav
Takács
20
Abdullahi
Tanko
7
Karel
Pojezný
21
Jiří
Klíma
35
Jakub
Markovič
11
Eldar
Šehić
9
David
Buchta
19
David
Lischka
5
Jiří
Boula
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
26
Filip
Blažek